2020'nin Rengi Maviyi Evinizde Nasıl Kullanabilirsiniz?

Ev dekorasyonunuz da bu yılın rengi olan maviyi kullanarak nasıl ferah ve güzel bir ev dekore edebilirsiniz? Maviyi ev dekorasyonunda nasıl değerlendirirsiniz?

09.12.2019-14:24 - (Son Güncelleme: 09.12.2019-14:26)

Maviyi ev dekorasyonunda nasıl değerlendirirsiniz? Ev dekorasyonunuz da bu yılın rengi olan maviyi kullanarak nasıl ferah ve güzel bir ev dekore edebilirsiniz?

DEKORASYONUN RENGİ 'MAVİ'

Soğuk havaların vazgeçilmezi olan peluşları eviniz de sergilemeye ne dersiniz? Klasik mavi peluş yastıklar koltuğunuza çok yakışacak! 

Mumlarınızı klasik maviyle birleştirebilir ve yaşam alanınıza galaksi tadında enerji sağlayabilirsiniz. Özellikle meditasyon alanınız da bu tarz mumluklar kullanarak daha huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Evinizi tamamlayan ve kış mevsiminde sıcak bir ortam yaratan halınızı seçerken klasik mavi tonlarına mutlaka yer verin. Oturma odanızı düzenlerken yılın rengi klasik maviden şaşmamak lazım. 

Hem dekoratif anlamda mutfağınız da konsantre yaratacak hem de yemeklerinizi büyük bir zevkle pişireceğiniz klasik mavi tencerelere mutlaka yer açın. Yatak odanızın, oturma odanızın ve daha birçok alanda kullanabileceğiniz fon perdeler 2020 yılında da göz önünde olmaya devam ediyor. Klasik mavi fon perdeler neredeyse tüm dekorasyonla uyum sağlıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal