Kaçış Planı 3 filmi ne zaman çekildi? Kaçış Planı 3 filmi konusu nedir? Kaçış Planı 3 filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Kaçış Planı bu akşam Star TV 'de sinema severler ile buluşacak. 2019 'da sinema salonlarında gösterilen film serisinin 3. filmi hakkında bütün merak edilenleri siz değerli okurlarımız için haberimizde yer verdik. İşte Kaçış Planı 3 film ayrıntıları..

26.05.2022-19:30 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-19:30) Kaçış Planı 3 filmi ne zaman çekildi? Kaçış Planı 3 filmi konusu nedir? Kaçış Planı 3 filmi çekim yerleri ve oyuncuları

Kaçış Planı 3 filmi bu akşam Star TV 'de izleyici ile buluşacak. Dram ile Gizem türlerini bir arada barındıran filmin başrolünü ise usta Hollywood yıldızı aktör Sylvester Stallone, Dave Bautista ile 50 Cent paylaşmaktadır. Kaçış Planı 3 seri filmi hakkında merak edilenler ise haberimizin devamında..

Kaçış Planı 3 Film Konusu

Kaçış Planı 3 film oyuncu kadrosunda kimler var?

Başrolde usta oyuncu Sylvester Stallone 'nin olduğu Kaçış Planı serisi, üçüncü filmi ile kaldığı yerden devam etmektedir. '' Kaçış Planı '' filminin yönetmenliğini ise John Herzfeld üstlenirken senaryosunu da Miles Chapman ile John Herzfeld beraber yazmaktadır.

- Filmin yönetmeni John Herzfeld 'dir.

- Oyuncular Sylvester Stallone, Dave Bautista ile 50 Cent 'tir.

- Film türü aksiyon ve gerilimdir.

- Filmin yapıldığı ülke Amerika Birleşik Devletleri 2019 yılıdır.

Kaçış Planı 3 oyuncuları

Kaçış Planı 3 filminin konusu ne?

Kaçış Planı 3 filmi, düşmanları ile yüzleşmek ve zaman sona ermeden rehineleri kurtarmak için ölümcül bir kurtarma görevine başlayan Breslin ile ekip arkadaşlarının hikayesini anlatmaktadır. Hong Kong temelli olan bir teknoloji güvenlik şirketinin uzmanlığını yapan bir adamın kızı kaçırılmış ve standart bir fidye isteme durumu söz konusudur. Kızın sağ salim olarak geri getirilmesi için de güvenlik uzmanı olarak görev yapan Ray Breslin ile ekip arkadaşlarının yardımına ihtiyaç vardır. Breslin ile ekip arkadaşları kaçırılma konusu ile ilgili daha derin bilgilere ulaştıkça aslında suçluların eski düşmanlarından bir kişinin acımasız oğlu olduğunu fark ederler. '' Şeytanın İstasyonu '' olarak da biline, devasa ve zorlu bir Letonya hapishanesinden kurtarılması gerekiyor. Fakat, ekip tarafından bu iş alındığı için Breslin 'in kız arkadaşı da aynı kişi tarafından kaçırılarak aynı hapishaneye hapsedilir. Şimdi de Breslin ile ekip arkadaşlarının sadist olan düşmanları ile yüzleşmek ve onlara verilen süre dolmadan da rehineleri kurtarmak ölümcül bir kurtarma görevine girişmeleri gerekecek..

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal