Kaçak yollardan sokmaya çalışıyordu, havalimanında yakalandı! Değeri 12 milyon lira

İstanbul Havalimanı'nda, ilginç bir olay meydana geldi. Buna göre bir yolcunun üzerinden yaklaşık yarım kilo değerinde pırlanta bulundu.

26.03.2022-09:07 - (Son Güncelleme: 26.03.2022-10:01) Kaçak yollardan sokmaya çalışıyordu, havalimanında yakalandı! Değeri 12 milyon lira

İstanbul Havaalanı’nda Bahreyn'den gelen Hindistan vatandaşı olan bir yolcunun pantolon ceplerinden tam tamına, 467.09 gram ağırlığında pırlanta olduğu anlaşıldı.

Yetkililer hareketlerinden şüphelendi

Hindistan uyruklu S.H.S, 26 Şubat’ta sabah saatleri sularında Bahreyn’den bindiği uçakla İstanbul’a, İstanbul Havalimanı’na indi. Bagaj alım noktasını ve pasaport kontrollerinin yapıldığı alanı sorunsuz geçen yolcunun ilerleyen adımlarında hareketlerinden şüphelenildi. Bunun üzerine harekete geçen Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri söz konusu şahsı yakından izlemeye başladı.

Kaçak yollardan sokmaya çalışıyordu, havalimanında yakalandı! Değeri 12 minyon lira

Daha sonra yolcuyu durdurup ekipler tarafından arama yapıldı. Hintli yolcunun üst aramasında pantolonuna özel olarak dikilmiş 2 adet cep olduğu fark edildi. Söz konusu ceplerde Türkiye’ye kaçak yollardan sokulmak istenilen farklı karat ve ebatlarda, değeri toplamda 467.09 gram ağırlığında olan pırlantalar bulundu.

Değeri 12 milyon lira

Olay sonrası gözaltına alınmasına karar verilen Hindistan uyruklu yolcu, ifadesi alındıktan sonra Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adliyeye gönderildi. Şahsın üzerinden çıkan pırlantaların değerinin 12 milyon lira olduğu açıklandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal