Kaçak Avcısıyım Diyen CHP'li Başkanın Oteli Kaçak Çıktı!

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras kendisine ben kaçak avcısıyım diyordu. CHP’li başkana ve ailesine ait Kefi Beach Resort Oteli’nin birçok noktasında kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıktı.

13.09.2021-09:45 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-10:51) Kaçak Avcısıyım Diyen CHP'li Başkanın Oteli Kaçak Çıktı!

Kendisini kaçak avcısı olarak adlandıran CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait otelin bar, ofis alanı, mutfak ve oto yıkama bölümünün kaçak yapıldığı belirlendi.  Oysa Aras göreve geldiğinde ilk sözü kaçaklarla mücadele olmuştu.

KAÇAKLARLA MÜCADELE EDECEĞİM DEMİŞTİ

Göreve gelir gelmez yaptığı ilk belediye meclis toplantısında, kaçak yapılaşmayla mücadele başlattığını söyleyen CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan otelde kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıktı. Otelden öncesinde de Aras’ın hukuksuz yapı kayıt belgesi çıkartarak, belediyenin kiraladığı arsaya kaçak bar açtığı ortaya çıkmıştı. Aras'ın aynı bölgede bulunan denize sıfır otelin iskelesinde de kaçak restaurant hizmeti verildiği bilgisine ulaşılmıştı. Şimdide otele ait birçok yerin kaçak olarak yapıldığı ortaya çıktı.

HER ŞEY USULE UYGUN DEDİ

İddialara yanıt veren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yazılı açıklamasında, ‘Kefi Beach isimli turizm işletmesinin mülkiyetinin aileme aittir. Otele 2012'de yapı ruhsatı aldık.Ancak bu proje tümüyle değil, kısmen inşa edilerek bugün konu edilen tesis hizmete açılmıştır. 2013'te düzenlenmiş yapı kullanma izin belgesi yani iskan mevcuttur. İskele Balık Restaurantı için 2014'de yapı ruhsatı alındı ve ruhsata uygun bir şekilde inşaa edildi. Ancak alınan iskanın süresinin 2020'de dolduğu ve yenilenmediği öğrenildi. İskele kamuya açıktır. Hem Kefi Beach'e gelenler hem de sahildeki vatandaşlar iskeleyi kullanmakta. İskelenin kullanımına özel herhangi bir ticari faaliyet söz konusu değildir’ dedi. Başkan Aras’ın iskanı olduğu öne sürülen yerin sadece binayı kapsadığı ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal