Kaan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesiyor!

Güzelliğinin yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelen Hande Erçel meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medyada geniş bir takipçi sayısına sahip olan güzel oyuncu yaptığı paylaşımlarla adeta nefes kesiyor. İşte Hande Erçel'in birbirinde iddialı paylaşımları...

27.05.2022-20:25 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-20:25) Kaan Yıldırım'la yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla nefes kesiyor!

Güneşin Kızları dizisi ile ekran macerasına başlayan Hande Erçel, kariyeri kadar özel hayatıyla da çok konuşuluyor. Geçtiğimiz aylarda Kerem Bürsin ile ilişkisini sonlandıran güzel oyuncu şimdilerde bir başka meslektaşı Kaan Yıldırım'la yeni bir aşkın heyecanını yaşıyor.

Güzelliği ve doğal tavrıyla son yılların en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alan Erçel sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. 27,8 M takipçisinin olduğu Instagram hesabında etkileyici pozlarını paylaşan oyuncu adeta nefesleri kesiyor. İşte güzel oyuncunun çok konuşulan paylaşımlarından birkaçı...

 hande erçel sosyal medya paylaşımları

 hande erçel

 hande erçel ınstagram

Hande Erçel kimdir?

1993 yılında dünyaya gelen Hande Erçel şuan 29 yaşında ve bekar. 1.75 cm boyunda ve 55 kg olan güzel oyuncunun burcu ise yaydır. Oyunculuk kariyerine Tatar Ramazan isimli diziyle başlayan Erçel bu zamana kadar birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. 

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal