12.02.2020-15:50 (Son Güncelleme:28.03.2024-19:56)


1

Hadise, Instagram hesabından bir köpekle çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları ise fotoğraftaki köpeğin Kaan Yıldırım’a ait olduğu iddiasında bulundu. Hadise, haberlere sessiz kalırken Reynmen'in Leila şarkısının 'Dünya bir yana sen bir yana' kısmını söyleyerek kafaları karıştırdı.



2

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Hadise, Instagram hesabında geçtiğimiz akşam yaptığı paylaşımının ardından oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme geldi.



3

Ünlü oyuncu Kaan Yıldırım ve şarkıcı Hadise aralarında çıkan aşk haberlerine karşı sessiz kalmayı ederken yeni bir gelişme yaşandı.



4

Son dönemde yaptığı cesur paylaşımlar ile gündemden düşmeyen O Ses Türkiye jüri üyesi Hadise, hakkına çıkan aşk iddialarının ardından yaptığı paylaşım ile kafaları karıştırdı.



5

Hadise, Reynmen'in Leila şarkısını söylediği anları Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştı. Şapkası ile yüzünü kapatmayı tercih eden Hadise'nin 'Dünya bir yana sen bir yana' sözlerini söylemesi kafaları karıştırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr