Juventus Teknik Direktörü Allegri,Cristiano Ronaldo'nun Takımdan Ayrılacağını Açıkladı!

İtalyan devi Juventus'un Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, düzenlemiş olduğu basın toplantısında gündemi meşgul eden Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

27.08.2021-15:36 - (Son Güncelleme: 27.08.2021-15:36) Juventus Teknik Direktörü Allegri,Cristiano Ronaldo'nun Takımdan Ayrılacağını Açıkladı!

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun İtalyan ekibinden ayrılacağı yönündeki iddialar uzunca bir süredir hakkında çıkan transfer iddiaları sonrasında takımdan ayrılacağı konuşulmaya başlanmıştı.

36 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken özellikle İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Ronaldo'yu kadrosuna katmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

2018-2019 sezonunda İspanyol devi Real Madrid'den tam tamına 117 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte İtalyan ekibi Juventus'a transfer olan Cristiano Ronaldo, 134 karşılaşmada siyah beyazlı formayı giyerken bu karşılaşmalarda 101 gol ve 22 asistlik bir katkı ile oynamıştı.

Juventus'tan ayrılacağı yönündeki iddialar ile ilgili henüz konuşmayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo sessizliğini korurken İtalyan devi Juventus'un Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, düzenlemiş olduğu basın toplantısında Cristiano Ronaldo'nun takımdaki geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Massimiliano Allegri, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağını ifade ettiği açıklamalarında ;

'' Cristiano Ronaldo ayrılmak istiyor. Perşembe günü bana geldi söyledi. 'Bir an önce Juventus'tan ayrılmak istiyorum' dedi. Bu yüzden antrenmanlara çıkmadı. Empoli maç kadrosunda da yer almayacak. Cristiano beni hayal kırıklığına uğratmadı. Her şey değişir. Hayatın kuralıdır bu. Herkes gider ama Juventus kalır. Cristiano katkısını yaptı ve şimdi ayrılıyor. Hayat devam ediyor. Juventus'ta büyük yıldızlar oynadı. Juve'de Del Piero, Zidane, Buffon gibi büyük şampiyonlar oynadı ve gitti. Juventus ise yoluna devam ediyor. '' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal