Jurgen Klopp'tan Taraftara Söz!

İngiltere Premier Lig devi Liverpool'un teknik patronu Jurgen Klopp, şampiyonluğu kesinleştirdikten sonra da kazanabilecekleri her şeyi kazanmayı amaçladıklarını belirtti. Klopp ayrıca taraftara kupayla seremoni yapacaklarının sözünü verdi.

03.06.2020-08:47 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-08:38) Jurgen Klopp'tan Taraftara Söz!

İngiliz medyasına açıklamalarda bulunan 52 yaşındaki Alman teknik direktör, yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle askıya alınan Premier Lig'in 17 Haziran'da tekrardan devam etmesiyle sahalara da geri dönecekleri için çok mutlu olduğunu vurguladı.

'ALABİLECEĞİMİZ 27 PUAN DAHA VAR'

Futbolu çok özlediğini belirten Klopp, "Şampiyonluğa çok yakın olduğumuzu biliyoruz, ancak henüz garantilemedik. Alabileceğimiz 27 puan daha var ve biz hepsini kazanmayı deneyeceğiz. İki üç maç kazanıp şampiyon olduktan sonra durmak istemiyoruz." şeklinde konuştu.

'KUPAYLA TÖREN YAPACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUM'

Şampiyonluk kutlamalar hakkında da konuşan tecrübeli teknik adam, "Eğer şampiyon olursak önce takım arasında kutlayacağız, izin verilince de taraftarlarımızla kutlama yapacağız. Kupayla tören yapacağımıza söz veriyorum, ne zaman olursa olsun, bunun ne önemi var. Sadece herkesin gelebileceği bir güne ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

En yakın rakibi Manchester City'nin 25 puan önünde yer alan Klopp idaresindeki Liverpool, 30 senelik şampiyonluk özlemini bitirmeye çok yaklaştı.

Premier Lig, 13 Mart’ta coronavirüs salgını sebebiyle durdurulmuştu. 28 Mayıs'ta idmanlara başlayan Premier Lig oyuncularına, haftada iki defa coronavirüs testi uygulanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal