Jürgen Klopp Tarihe Geçti, Gözyaşlarını Tutmadı!

İngiltere'de Liverpool'u şampiyonluğa taşıyarak büyük başarıya imza atan Jürgen Kloop; ülkede şampiyonluk gören ilk Alman teknik adam olurken, Kırmızılıları da Premier Lig'de ilk defa şampiyon yaptı.

26.06.2020-09:13 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-09:11) Jürgen Klopp Tarihe Geçti, Gözyaşlarını Tutmadı!

İngiltere Premier Lig’in 31. haftası sonunda Liverpool şampiyon oldu. Son iki sezonunun şampiyonu Manchester City’nin üstünde 23 puan farkla lider olan Kırmızılar, ligde finale 7 hafta kala şampiyon olan ilk ve tek kulüp unvanına da sahip oldu.

1992- 1993 sezonunda başlayan Premier Lig’de hiç şampiyonluk göremeyen, ligde ise 30 senedir zafere hasret olan Liverpool’un bu özlemini sonlandıran Jürgen Kloop, ülkede şampiyon olan ilk Alman Hoca oldu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI!

Ligdeki 19. şampiyonluğun sonrasında Klopp, Sky Sports’un canlı yayına konuk olarak duygularından bahsetti.

"Bu şampiyonluk taraftarlarımız için" diyen deneyimli teknik direktör, "Şu anda kutlama yapmak önemli çünkü bu anlar unutulmaz. Sezondan birçok anımız vardı ve şimdi kutlama fotoğraflarımız olacak. Herkes için yaşadığımız bugünler zor ancak yine de bir araya gelmek zorundaydık, çocuklar da maçı birlikte izledi” şeklinde konuştu.

Gözyaşlarını tutamayan Jürgen Klopp, şu cümlelerin sonrasında canlı yayından ayrıldı;

“Gerçekten tamamen kendimi kaybetmiş durumdayım. Kenny Dalglish’in bizi nasıl desteklediğini biliyorum, bu şampiyonluk onun için. 30 yıl bekledi, ayrıca Gerrard için, o da çok bekledi.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal