15.01.2020-17:49 (Son Güncelleme:18.10.2021-12:13)


1

JOHNNY SINS UZAYA MI ÇIKIYOR?

JOHNNY SINS UZAYA MI ÇIKIYOR?

2015 yılında ünlü yetişkin film sitesi Pornhub, Bezos'tan önce uzaya iki oyuncuyu gönderip yetişkin filmi çekecekti. Hayal gibi görülen bu tartışmanın baş kişileri Johnny Sins ve Eva Lovia.



2

Çektiği yetişkin filmleriyle adından sıkça söz ettiren Johnny Sins, Pornhub destekli bir bağış kampanyası başlatmıştı. Kampanya, uzayda yetişkin filmi çekmek için para toplanmasıydı. 3.4 milyon dolar bağış talebinde bulunan Johnny Sins, bütün bürokratik engellerin tamamlandığını, tek gereğin para olduğunu açıklamıştı.



3

Uzayda ilk yetişkin filmi mottosuyla yola çıkan bu bağış kampanyası o gün için pek uzun soluklu olmamıştı. 3 milyon dolardan fazla bağış toplanması gerekirken bağışlar 321 bin dolar sınırında kalmıştı. İnsanlar o gün için uzaya çıkmanın ve teknolojinin sınırından dolayı bağış yapmamıştı.



4

Dünyanın birçok yerinde yetişkin filmi çektiğini söyleyen Sins, neredeyse her kıtada film çektik ama uzayda çekmek farklı bir duygu olmalı. Parası önemli değil, deneyimi inanılmaz açıklamalarında bulunmuştu. Bezos ve Branson'ın uzaya gitmesinden sonra Sins dedikoduları alevlenmeye başladı bile.



5

JOHNNY SINS SERVETİ

JOHNNY SINS SERVETİ

2019 yılında sektörden emekli olan Johnny Sins, aynı yıl aynı sektörden olan eşi Kiss Sins ile boşanmıştı. Hala Amerika'nın California eyaletinde yaşayan Sins'in net servetinin 5 milyon dolar olduğu biliniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr