11.10.2019-13:55 (Son Güncelleme:20.04.2024-17:46)


1

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, 2017 yılında ayrıldığı eski eşi Amber Heard'ün Elon Musk ile olan konuşmalarının yayınlanmasını talep etti.



2

“Kurgu iddialarla itibarını zedelediği” gerekçesiyle Amber Heard'e dava açan ünlü oyuncu, şimdi ise Amber Heard'ün Elon Musk ile yazışmalarının yayınlanmasını istedi.



3

Heard’e 50 milyon dolarlık tazminat davası açan Johnny Depp, hakaret ve şiddet olayının yaşandığı gece evlerinde Elon Musk’ın da bulunduğu belirterek yazışmaların mahkemeye sunulmasını istedi.



4

Olaylı boşanma davasının sonunda başarılı oyuncu Johnny Depp'n avukatı Laura Wesser ile Heard’ün avukatı Samantha Spector, ikili arasında anlaşma sağlamıştı.



5

7 milyon dolar tazminat karşılığında boşanma anlaşması yapan ikiliden Johnny Depp, açtığı tazminat davasında eski eşinin kontrolsüz uyuşturucu kullandığını iddia etmişti.



6

Ünlü oyuncu, olay gecesi de eski eşine dokunmadığını belirterek Heard’ün kendisine fiziksel şiddette bulunduğunu söylemişti. Öte yandan Depp, boşanmanın ardından Elon Musk ile ilişkiye başlayan Amber Heard’ün evlilikleri sırasında da kendisini aldattığını ileri sürmüştü.



7

Yargıç ise Johnny Depp'in uyuşturucu iddialarına karşısında kanıt istemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr