22.04.2022-13:34 (Son Güncelleme:23.04.2022-17:51)


1

9 yaşında ve hamile

9 yaşında ve hamile

Tüm dünya bu çocukları konuşuyor. biri 9 diğeri 11 yaşında. Küçük bir kızın hesabından paylaşılan bu fotoğraf tüm dünyaya kısa sürede yayıldı. Sevgilisi olduğunu söylediği Valancia L. isimli çocuktan hamile olduğu tespit edildi.



2

Akıllara durgunluk veren olayda 9 yaşındaki B.J. ve 11 yaşındaki V.l.’nin nasıl cinsel ilişkiye girdi, ya kız nasıl hamile kaldı gibi sorular fotoğrafı gören herkes tarafınca sorgulandı. Fakat doktorların bile bir anlam veremediği bu olay ve olayın kahramanları tüm dünyanın gözlerini üzerlerine çekmiş durumdalar.



3

Menapoza girdi ama hamile kaldı

Menapoza girdi ama hamile kaldı

11 yaşında menopoza giren ve doktorların çocuk sahibi olmasının imkansız olduğunu söylediği İngiliz kadın, 30 yaşında hamile kaldı. 3 aylık hamile olan Amanda Lewis, doktorları şaşırttı.



4

Doktorların asla çocuk sahibi olamayacağını söylediğinde yıkılan ancak pes etmeyen Amanda, herkese meydan okuyarak hayalinin peşinden gitmeyi seçti ve sonunda istediğine ulaştı.



5

Hayatta kalması imkansız dediler

Hayatta kalması imkansız dediler

Annesinin karnında henüz bir portakal kadarken doktorlar, nadir görülen hastalığını teşhis etti. Hayatta kalma şansı neredeyse sıfırdı ancak o her şeye rağmen hayata tutunmayı başardı. İngiltere’de çok nadir görülen tıbbi bir durum nedeniyle kalbi vücudunun dışında doğan bir bebek ameliyat edildi. Bebeğin durumunun iyi olduğu açıklandı.



6

Yumurtlayan kadın

Yumurtlayan kadın

Endonezya'da yaşayan 14 yaşındaki Aakmal, 2016 yılından beri yumurtladığını iddia ediyor. Akmal, yaşadığı bu durumdan ötürü düzenli olarak hastaneye kaldırılıyor. Bahsedilen 20 yumurtadan ikisini de doktorların gözü önünde yumurtladı. Gördükleri ve iddialar karşısında şaşkına dönen doktorlar ise bunun imkansız olduğunu söylediler.



7

Türkiye'de bir ilk! Aynı anda 2 kere hamile kaldı

Türkiye'de bir ilk! Aynı anda 2 kere hamile kaldı

Türkiye'de bir ilk... Hamileyken bir daha hamile kaldı İzmir’de yaşayan Sevinç Çelik Şubat'ta hamile olduğunu öğrendi. Bir ay sonra farklı yumurtasında yeniden döllenme olduğu ve ikinci hamileliğin başladığı belirlendi.



8

Bu durum dünyada sadece 11 kez görüldü. 6 Ekim’de Poyraz ve Ayaz bebekler sezaryenle sağlıklı olarak dünyaya geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR