Jet Fadıl'a Dayak

İstanbul Adliyesi'ne duruşma için gelen Fadıl Akgündüz, bir müştekinin saldırısına uğradı. Jet Fadıl'a saldıran kişi hakkında 'Basit Yaralama' kararıyla 1 yıla kadar hapis isteminde bulunuldu.

20.02.2021-18:17 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-18:17) Jet Fadıl'a Dayak

Bir dönemler kendisine ait olan Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri tamamlamadığı iddiasıyla 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, davaya katılmak için bulunduğu İstanbul Adliyesi önünde, dosyada müşteki olan kişi tarafından dayak yedi. Jet Fadıl, darp edildiğini öne sürerek kişi hakkında şikayetçi oldu. Saldırgan hakkında 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

DAVA İÇİN GELDİ, DARP EDİLDİ

'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz; geçtiğimiz günlerde İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devrmülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına karşın projeyi tamamlamadığı iddiasıyla 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Jet Fadıl, bu suçlamalar doğrultusuna kendisine açılan davada görülmek üzere İstanbul Adliyesi'ne geldi. 

ŞİKAYETÇİ OLDU

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde sanık olarak yargılanan Memet Fadıl Akgündüz'e İstanbul Adalet Sarayı Zemin Kat C-3 Blok kısıtlı alan giriş koridorunda kalabalık bir grup tarafından saldırıya uğraşmıştı. Olayda yaralanan Akgündüz olay yerinden uzaklaşmıştı. Saldırı sonrası doktor raporu alarak Polis Merkezi Amirliği'ne giden Akgündüz, kendisini darp ettiğini ileri sürdüğü Ercan S. isimli şahıstan şikayetçi oldu. 

DARP OLAYINA İNKAR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Memet Fadıl Akgünüz'ün şikayette bulunması üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Ercan Ş., Fadıl Akgündüz'ün paralarını alıp söz vermiş olduğu projeyi tamamlamadığını, bu nedenle duruşma öncesinde öfkelendiğini ancak herhangi bir darp olayının meydana gelmediğini anlattı.

ŞÜPHELİ İÇİN HAPİS İSTEMİ 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen darp soruşturmasında şüpheli Ercan Ş. hakkına 'Basit Yaralama' suçu işleiği gerekçesiyle 1 yıla kadar hapis istemiyle iddaaname düzenlendi. Dava önümüzde ki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal