Jet Fadıl Davası Ortaya Çıkardı: Cübbeli Ahmet'e Şantaj Yapılmış

'Jet Fadıl' olarak anılan Fadıl Akgündüz'ün dolandırıcılıktan yargılandığı davada mağdurların avukatı, 'Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'ye özel hayatıyla ilgili görüntülerle şantaj yapıldığını öne sürdü.

09.05.2019-13:47 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-13:48)

İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde paraları topladığı halde inşaatı tamamlamadığı gerekçesiyle dolandırıcılıkla suçlanan ve 'Jet Fadıl' olarak bilinen Fadıl Akgündüz'ün yargılanması sürüyor.

İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanıklar Fadıl Akgündüz ile Mehmet Salih Obut katıldı. Duruşmada 23 şikayetçinin daha ifadesine başvuruldu.

Milliyet gazetesinin haberine göre, duruşmada konuşan 110 mağdurun avukatı Yaşar Metehanoğlu, 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'ye özel hayatına ilişkin görüntülerle şantaj yapıldığını öne sürdü.
Avukat, Jet Fadıl'a ait Didim'deki Kapris Oteli'ni bir yıllığına kiralayarak kaldığı dönemde, özel hayatına ilişkin görüntülerin çekildiğini iddia etti.

Avukat bu görüntülerle, Ünlü'ye yakın mağdurların Jet Fadıl hakkında şikayetçi olmaması için şantaj yapıldığını iddia etti. Metehanoğlu bu görüntülerin olduğu CD'yi mahkemeye teslim etmek istedi.

Ancak mahkeme dava konusuyla ilgisi olmadığı gerekçesiyle bu talebi reddetti. Mahkeme diğer şikayetçilerin ifadelerinin alınması için duruşmayı ileri bir tarihe aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal