Jesse Sekidika, Konyaspor'a Veda Etti

Sarı- kırmızılı takımdan sezonun ikinci yarısı kiralık olarak İttifak Holding Konyaspor'a gelen Nijeryalı oyuncu Jesse Sekidika, sosyal medya hesabından Konyaspor'a veda ettiğini duyurdu.

18.05.2021-12:30 - (Son Güncelleme: 18.05.2021-12:39)

Sarı- kırmızılı takımdan sezonun ikinci yarısı kiralık olarak İttifak Holding Konyaspor'a gelen Nijeryalı oyuncu Jesse Sekidika, sosyal medya hesabından yeşil-beyazlı taraftara veda etti. Sekidika,  vedasında, ''Yarım sezonluk süreçte bana inanan, formayı veren tüm hocalarıma teşekkür ederim. Sizleri unutmayacağım'' ifadeleriyle paylaşıldı. 

2020-2021 Süper Toto Süper Lig'in sezonunun ikinci yarısında Konyaspor'a sarı-kırmızılı takıma kiralık olarak gelen Jesse Sekidika, sosyal medya hesabından yeşil-beyazlı takımla yollarını ayırdığını duyurdu. yeşil-beyazlı takımda lisans süresi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek olan ve sezonun tamamlanmasıyla beraber sarı kırmızılı takıma dönecek Nijeryalı kanat oyuncusu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Konyaspor camiasını unutmayacağını belirtti. Jesse Sekidika, yaptığı paylaşımda Konyasporlu formasıyla şu ifadelere yer verdi:

''Bu şehir, bu takım ve taraftarı için yarım sezon da olsa elimden geleni yapmaya çalıştım. İnişli çıkışlı performansa rağmen bu takımın her zaman Süper Lig'in iddialı ekiplerinden biri olduğunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Yarım sezonluk süreçte bana inanan, formayı veren tüm hocalarıma teşekkür ederim. Sizleri unutmayacağım.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal