James Rodriguez, Katar Ligi Ekiplerinden Al-Rayyan İle Anlaşma Sağladı!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in transfer döneminde kadrosuna katmaya çok yaklaştığı yıldız isimlerden biri olan James Rodriguez'in yeni takımı Katar Ligi ekiplerinden Al-Rayyan oldu.

21.09.2021-11:58 - (Son Güncelleme: 23.09.2021-09:11) James Rodriguez, Katar Ligi Ekiplerinden Al-Rayyan İle Anlaşma Sağladı!

Medipol Başakşehir'in transfer döneminin en büyük sürprizlerinden birini yapmaya çok yaklaştığı ancak son anda suya düşen transfer hedefi James Rodriguez'in yeni takımı belli oldu.

EVERTON KARİYERİ İSTEDİĞİ GİBİ GEÇMEDİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in İngiliz ekibindeki kariyeri geldiği günden bu yana pek istediği gibi ilerlemiyordu. 

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR ANLAŞMAYA ÇOK YAKINDI

Sezon öncesinde transfer döneminde Everton'da mutsuz olan Kolombiyalı yıldız James Rodriguez için temaslarını kuran Medipol Başakşehir yönetimi James Rodriguez'i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katabilmek için uzunca bir süredir yapmış olduğu pazarlıkların sonunda İngitere Premier Lig ekiplerinden Everton ile anlaşma sağlamıştı. Transferin biteceği gün için geri sayıma geçen Medipol Başakşehir yönetimi son anda Kolombiyalı yıldız James Rodriguez ile anlaşma sağlayamayınca transfer suya düşmüş ve Kolombiyalı yıldız Everton'da kalmıştı.

JAMES RODRİGUEZ'İN YENİ ADRESİ AL-RAYYAN

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da bu sezon kadro planlamaları arasında yer almayan James Rodriguez'in takımdan ayrılması için gerçekleştirilen görüşmelerde Kolombiyalı yıldız için Katar Ligi ekiplerinden Al-Rayyan ile yapılan görüşmelerde yıldız futbolcunun sezon sonuna kadar kiralık olarak transferinde Al-Rayyan ile anlaşma sağladı.

James Rodriguez - Al Rayyan

James Rodriguez'in de kabul ettiği transferde Al-Rayyan kulübü tarafından resmen açıklandı.

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez, bu sezon sonuna kadar Katar Ligi ekiplerinden Al-Rayyan'da kiralık olarak forma giyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal