20.01.2020-14:44 (Son Güncelleme:18.04.2024-17:21)


1

Geçtiğimiz günlerde Sema Aydemir'in sunduğu YouTube programına konuk olan şarkıcı Demet Akalın, ilk albümünü çıkartacağı esnada bir ünlü şarkıcının kendisine engel olduğunu söylemişti. O kişinin Pınar Aylin olduğu ortaya çıktı. Pınar Aylin ve İzzet Yıldızhan canlı yayına telefonla bağlanıp Demet Akalın'a tepki gösterdi.



2

Demet Akalın, katıldığı programda geçmiş yıllarda kariyerin engel olunmak istediğini ifade ederek 'Mankenlik yaparken bana albüm yapacaklardı. Stüdyoda falan girdik ve tam gidip anlaşma yapacağız o zamanda yeni bir kadın vardı şimdilerde piyasada yok. Ben de onu tanıyorum beni görünce 'Senin burada ne işin var?' dedi.



3

Ben de bana albüm yapacaklar falan dedim. Sonra gelip bana bu anlaşmaları avukatlara göstermemiz lazım dedi. Sonradan öğrendim ki o kızcağız bana albüm yaptırmamış. Yıllar sonra Okan'la uçaktayken bu kız geldi ve 'Ne haber Demet'ciğim' diye sordu. Etme bulma dünyası tabi' demişti.



4

O kişinin Pınar Aylin olduğunun ortaya çıkması üzerine şarkıcı Aylin, bir magazin programına telefonla bağlanarak konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.



5

Aylin, 'Ben nasıl böyle bir şeyin içinde onun şaşkınlığını yaşıyorum. Normal şartlarda böyle bir şeyi ciddiye almayacaktım fakat basın danışmanım beni aradı ve açıklama yapmamız dedi. Beni biliyor olmanız lazım bu benim 25. senem. Yıllardan beri ben bir magazin figürü olmadım çünkü tercih etmedim. Sevmiyorum işin kolay tarafı gibi geliyor bana. Ben kaliteli işler yayıp, sanatın çok koluyla ilgilenen kendi hayatını kurmuş olan bir insanım. Hiçbir zaman büyük hırslar odaklı olmadım ben negatiften beslenmiyorum.



6

Nasıl buraya geldi bu mesele bilmiyorum. O zamanlara gittim kendimi düşünmeye zorladı. Ben Demet'i gördüğümü bile hatırlamıyorum. Biz o dönem birbirimizin kuyusunu kazmadık kaldı ki no name bir manken ile uğraşacak vaktimiz yoktu.' dedi.



7

Pınar Aylin'in açıklamalarının ardından İzzet Yıldızhan programı aradı ve 'Demet Akalın, kendisini masum göstermesin hiç değil. Yıllar önce Bülent Ersoy ile program yapıyorduk. Demet Akalın ben varım diye programa gelmek istemedi.' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr