İzmir’de Kontrolden Çıkan Tır, Beton Mikserine Çarptı

İzmir'de, korkutan bir kaza yaşandı. Son günlerde etkisini gösteren zorlu hava koşulları nedeniyle bir TIR kontrolden çıkınca, park halinde bulunan beton mikserine çarptı. Yaşanan kazada, yaralanan olmazken, TIR'daki su şişeleri yola saçıldı.

19.04.2021-09:06 - (Son Güncelleme: 19.04.2021-09:06) İzmir’de Kontrolden Çıkan Tır, Beton Mikserine Çarptı

Kaza gece saatlerinde İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi 7240 sokakta gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, 06 BYL 944 plakalı TIR seyir halinde olan 52 yaşındaki Ömer Kılıçtaş, zorlu hava koşulları sebebiyle kayganlaşan zeminde TIR'ın kontrolünü kaybetti. Kılıçtaş'ın kullandığı TIR, park halindeki beton mikserine çarptı. 

KAZAYI YARA ALMADAN ATLATTI 

Yaşanan kaza esnasında, Kılıçtaş'ın TIR'ın da yüklü olan litrelik su şişeleri yola savruldu. Kazayı fark eden çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ekipler tarafından yapılan kontrolde, Kılıçtaş'ın kazayı yara almadan atlattığını bildirildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, gerçekleşen kazanın ardından TIR ve beton mikserinde maddi hasar yaşandığı belirlendi. 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR 

Diğer yandan, kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirten TIR sürücüsü Kılıçtaş, ‘İstenmeyen bir sebepten dolayı araba kontrolümden çıktı. Yağışta kaydı, bizde bir şey yok Allaha şükür.’ diye konuştu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal