İzmir'de Kiracı Ortalığı Birbirine Kattı

İzmir'e bağlı Buca ilçesinde, ev sahibi kiracısından evi boşalmasını isteyince olanlar oldu. Kiracı evden çıkmak istemeyince evde bulunan eşyaları sokağa atmaya başladı. Ortalık savaş alanına döndü.

21.09.2021-17:16 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-17:31) İzmir'de Kiracı Ortalığı Birbirine Kattı

Dün gece saatlerinde İzmir'in Buca ilçesinde buluna İnönü Mahallesi 673 Sokak'ta bir olay meydana geldi. Kiracı olan Erol A. (35) isimli şahıs 1 ay önce 5 katlı bir binanın son katına taşındı. İddiaya göre daha sonrasında ev sahibi ve kiracı arasında anlaşmazlık çıktı. 

EVİ ATEŞE VERMEYE ÇALIŞTI

Çıkan anlaşmazlığın üzerine ev sahibi kiracıdan evi boşaltmasını istedi. Evi boşalmak istemeyen kiracı, ev sahibini evi yakmakla tehdit ettikten sonra dairenin içerisine benzin döküp evi ateşe vermeye çalıştı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ 

Kısa bir süre önce cezaevinden çıktığı söylenen ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen Erol A. isimli şahıs evin içinde eline ne geçtiyse buzdolabı, televizyon, çamaşır makinesi de dahil her şeyi sokağa atmaya başladı. 

ELEKTRİK TELLERİ ZARAR GÖRDÜ

Eşyaların sokağa dökülmesiyle birlikte sokakta bulunan elektrik telleri de zarar gördü. Elektrik telleri zarar görünce yetkililer mahallenin elektriğini kesti ve mahalle karanlığa büründü. Olayın üzerine çevre sakinleri durumu polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekiplerince çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. İtfaiye ekipleri tarafından ise sokağa hava yastığı açıldı. 

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın meydana geldiği sokakta tedbir amaçlı Özel Harekat Polisleri sevk edildi. Yaklaşık olarak 3 saat boyunca evde bulunan eşyaları sokağa atan Erol A. Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çabaları sonucunda ikna edilebildi. Gözaltına alınan Erol A., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal