İzmir, Çanakkale ve Manisa'da Gökyüzünde Dumanlar Gökyüzünü Kapladı

İzmir ve Çanakkale'de bulutların gökyüzündeki görüntüsü sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisi oldu.

06.08.2021-12:55 - (Son Güncelleme: 06.08.2021-17:53) İzmir, Çanakkale ve Manisa'da Gökyüzünde Dumanlar Gökyüzünü Kapladı

Türkiye günlerdir orman yangınları ile mücadelesini sürdürürken,  çıkan yangınların dumanı İzmir, Çanakkale ve Manisa'daki gökyüzünü kapladı. Kemalpaşa ilçesinde de dumanların güneşi kapattığı ve ışığın azaldığı görüldü.

İzmir ve Çanakkale'de bulutların gökyüzündeki görüntüsü sosyal medyada çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Türkiye'nin 10 gündür etkisi altında olduğu orman yangınlarının ardından gökyüzüne yükselen duman ve is İzmir ve Çanakkale'ye kadar geldi.

Sabah saatlerinde dışarı çıkan vatandaşlar yangın dumanı bulutları ve isle karşılaştı.

Çanakkale'de güne başlayanlar bu manzarayla karşılaştı.

EGE BÖLGESİ VE İZMİR'DE HAVA DURUMU

Diğer taraftan aynı manzara diğer Ege Bölgesi illerinde de fark edildi. Bu nedenle gözler Ege Bölgesi geneli ve İzmir hava durumuna çevrildi. İşte 6 Ağustos Ege Bölgesi ve İzmir hava durumu...

Ege Bölgesi bugün az bulutlu ve açık, kuzey ve kıyı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneybatı kesimlerde rüzgarın öğleden sonra güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 Km/saat)esmesi bekleniyor.

 İzmir'de ise sıcaklıkların 38 derece dolaylarında seyretmesi havanın ise gün içerisinde az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal