İzmir Büyükşehir Belediyesinden Tepki Çeken ‘Tuvalet İhalesi’

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesinin açtığı seyyar tuvalet ihalesine tepki yağdı.

22.05.2021-16:42 - (Son Güncelleme: 22.05.2021-16:42) İzmir Büyükşehir Belediyesinden Tepki Çeken ‘Tuvalet İhalesi’

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi ilgi çeken bir ihaleye imza attı. Seyyar tuvalet için çıkılan ihaleye toplamda 7 milyon lira ödeme yapılacak.

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentin 12 noktasına koyulacak seyyar tuvaletler için ihaleye çıktı. Şaşkınlık yaratan ihaleye 9 ayda 7 milyon lira ödeme yapılacak. İhaleyi, 6 milyon 897 bin lira teklifle İstanbullu Cemre Sosyal Hizmetler ve Petra İnsan Kaynakları şirketleri ortaklığı aldı. Şirketler aynı zamanda İzmir'de 12 noktada seyyar tuvaletlerin işletmesini, bakım ve onarımını da yapacak.

İHALEDE DİKKAT ÇEKEN DETAY

22 Şubat gerçekleşen ihalede dikkat çeken detayı ise, 7 firmanın ihale dosyası almasına rağmen sadece 2 teklifin sunulması ve bunlardan sadece bu iki firma ortaklığının teklifinin geçerli kabul edilmesi oldu.

2 ŞİRKETE TOPLAMDA 7 MİLYON LİRA ÖDENECEK

12 bebek bakım ve 36 pisuvar, 45 alafranga, 15 de engellilere hizmet verecek tuvaletler için İzmir Büyükşehir Belediyesi Cemre ve Petra adlı şirket ortaklığına, 9 ayda yaklaşık 7 milyon lira ödeyecek.

SEYYAR TUVALETLER İÇİN İZMİRLİLER NE KADAR ÖDEYECEK?

Yaklaşık 7 milyon liraya mal olan seyyar tuvaletler için İzmirlilerin ne kadar ödeyeceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Soyer’in dikkat çeken tek ihalesi seyyar tuvalet değil geçtiğimiz günlerde de çıktığı koni dizme ihalesi, heykel sayma ihalesi, kültür sanat sohbetleri ihaleleriyle de dikkat çekmişti.

SEYYAR TUVALET NOKTALARI

Halkapınar aktarma

Alsancak Vapur İskelesi

Şirinyer İZBAN aktarma

Bornova Metro aktarma

Engelliler Merkezi-Balçova

Bostanlı sahil

Konak Vapur İskelesi

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı 1

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı 2

Bahri Baba Parkı

Urla İskelesi

Bornova Merkez

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal