27.12.2019-08:57 (Son Güncelleme:28.03.2024-13:34)


1

Ünlü şarkıcı İzel, geride bıraktığımız gün sevgilisi olduğu iddia edilen Hakan Verbiç ile Nişantaşı sokaklarında objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı, Hande Yener'in “Üretemediğimiz için rap popu geçti” sözleri hakkında konuştu.



2

Başarılı şarkıcı, kendisine yöneltilen "90’larda üretilen şarkılar şimdi neden üretilmiyor?" sorusuna “Aşk yok aşk. İnsanlar artık fast food aşklar yaşıyor" şeklinde cevap verdi.



3

Hande Yener'in “Üretemediğimiz için rap popu geçti” sözleri hakkında da konuşan İzel, şu ifadeleri kullandı: "Olduğumuz yerde dönüp duruyoruz. Tıklanmalar çok etkiliyor. 50 milyonu görünce ‘Çok güzel’ deyip izliyorlar. Bırakın pop müziği, müzik bitiyor"



4

Çok boş şarkılar üretildiğini dile getiren şarkıcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "2019'un tek şarkısı Ersay Üner'in Nokta şarkısı, başka üreten yok. Aleyna üretmeli genç ve başarılı"



5

Habercilerin "90'larda üretilen şarkılar şimdi neden üretilmiyor?" sorusuna ise ünlü şarkıcı, şu cevabı verdi: "Aşk yok aşk. İnsanlar artık fast food aşklar yaşıyor. O yüzden üretemiyoruz"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr