'İyi Teknik Direktör Olmak İçin Liverpool'u İzleyin'

Leipzig'in hocası Julian Nagelsmann, vatandaşı Jürgen Klopp'un takımı Liverpool'u izlemenin iyi teknik direktör olmak için gerekli olduğunu söyledi.

15.02.2020-08:55 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-08:50) 'İyi Teknik Direktör Olmak İçin Liverpool'u İzleyin'
Leipzig'in genç teknik direktörü Julian Nagelsmann yaptığı konuşmada ilginç açıklamalar yaptı.

Bundeliga'nın tarihe geçen en genç teknik adamı olan Nagelsmann, Liverpool'a övgüler yağdırarak Klopp ve Guardiola'ya olan hayranlığını anlattı.

Nagelsmann Liverpool'un tarihi başarısını gördüğü sezon ve Klopp yönetim ekibi ile alakalı yaptığı açıklamada, "Liverpool inanılmaz gelişti. Klopp yönetimindeki ilk iki sezon daha başarılı kontra atak ve hücum varyasyonları denemekle geçti. Eğer iyi bir teknik direktör olmak istiyorsanız Liverpool maçlarını izlemelisiniz. Bu sene Leipzig ile bizim yaşadımız da aslında aynı süreç. Sadece pres ve kontra ataklara yüklenmeye çalışıyoruz." sözlerini dile getirdi.

Liverpool övgülerini sürdüren Nagelsmann, "Liverpool her zaman aç olmayı, her zaman nasıl daha iyi olunabileceğini öğretiyor. Neredeyse şampiyonken bile hala kazanıyorsunuz. Bu futbolculara, hatta gençlere verilmesi gereken çok önemli bir mesaj" dedi..

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal