24.07.2021-11:25 (Son Güncelleme:07.09.2021-17:33)


1

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Caleb Ekuban beklenmedik bir şekilde bordo mavililerden ayrılıyor. İtalya Serie A ekiplerinden Genoa, Trabzonspor ile Caleb Ekuban transferi için anlaşma sağladı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Caleb Ekuban, beklenmedik bir şekilde takımdan ayrılıyor. Fransa ve İtalya'dan tekliflerin geldiği Caleb Ekuban için Trabzonspor, İtalya Serie A ekibi Genoa ile anlaşma sağladı.



3

27 yaşındaki Ganalı oyuncu Caleb Ekuban, Trabzonspor'un sezon öncesi kampına halen katılmayınca takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar iyice artmıştı.



4

Bir süredir Fransa Ligue 1 ekibi Saint Etienne ile görüşen Caleb Ekuban'ın Fransız ekibi ile anlaşma sağlayamamasının ardından devreye giren İtalya Serie A ekibi Genoa'nın Caleb Ekuban ile anlaşma sağladığı öğrenildi.



5

Trabzonspor kulübü ile Caleb Ekuban'ın bonservis ücreti için görüşmelere başlayan İtalyan ekibi Genoa, oyuncunun önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini transferde bir avantaj olarak kullanmak isterken Trabzonspor'un 6 milyon euroluk talebini düşürmeye çalıştığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



6

Caleb Ekuban'ın da Trabzonspor'dan ayrılarak Avrupa'da büyük liglerden birinde forma giyme isteğinin olması, oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi transferde bordo mavilileri yapılan pazarlıklarda zor durumda bırakıyor.



7

İtalyan ekibi Genoa'nın Trabzonspor'a Caleb Ekuban için 2.5 milyon euroluk bir bonservis ücreti teklif etmesinin ardından bordo mavililer oyuncusunun önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi nedeniyle bir sonraki sezon oyuncusunu bedelsiz olarak kaybetmemek için transferde yapılan pazarlıklarda orta yolu bularak oyuncunun takımdan ayrılmasına izin vermesi bekleniyor.



8

Trabzonspor, Genoa'nın Caleb Ekuban için ilk olarak teklif ettiği 2.5 milyon euroluk bonservis ücretini kabul etmezken taraflar son yapılan görüşmede 3.2 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında anlaşma sağladı.



9

Trabzonspor kulübü bugün resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu açıklama ile başarılı oyuncusu Caleb Ekuban'ın transferi için İtalya Serie A ekibi Genoa ile görüşmelere başlandığını resmen açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR