İtalya'dan Bomba İddia! Galatasaray - Khedira Pazarlığı

Orta saha transferi için araştırmalarına devam eden Galatasaray'ın, Juventus'un göndermeyi düşündüğü Alman orta sahası Sami Khedira'nın durumunu yakından izlediği iddia edildi.

21.09.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-16:49) İtalya'dan Bomba İddia! Galatasaray - Khedira Pazarlığı

Orta saha transferi için araştırmalarına devam eden Galatasaray, Juventus'un Alman orta sahası Sami Khedira'nın peşine düştü. İtalyan medyasından Il Giornale, futbolcunun Galatasaray'a transfer olabileceğini aktarıldı.

Galatasaray, orta saha transferi için birçok seçenek üzerinde hazırlıklarını sürdürürken Khedira'nın da gitme ihtimalini yakından izliyor. Juventus'un gelecek sezon takımda istenmeyen tecrübeli futbolcunun, kontratını sonlandırması gündemde. Futbolcunun İtalyan ekibi ile olan kontratı, gelecek sezonun bitiminde sona erecek.

JUVE’YE BEDELSİZ GELMİŞTİ

Stuttgart altyapısından çıkan Sami Khedira, 2010 yılında 14 milyon Euro bedelle Real Madrid'e gitmiş ardından ise 2015'te bedelsiz olarak Juventus'a transfer olmuştu.

77 DEFA MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYDİ

Alman Milli Takımı'nın 2010'lu senelerdeki başarısının en önemli isimlerinden olan Khedira, toplam 77 defa giydiği milli formayla 7 de gole imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal