Ünlü Şef Danilo Zanna Eşine Haysiyetsiz Hayat Sürmekten Dava Açmıştı, Çift Tek Celsede Boşandı!

Ünlü şef Danilo Zanna ile eşi Tuğçe Demirbilek çekişmeli boşanma süreçlerini noktaladı. Ünlü çift çocuklarının ortak velayetini alarak tek celsede boşandılar. İşte habere ilişkin detaylar...

12.07.2021-14:15 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-14:47)

Güleryüzü ile ekran başındaki kişilerin sempatini kazanan İtalyan damat Danilo Zanna, boşanma arifesinde olduğu eşi Tuğçe Demirbilek ile anlaşmalı boşanma kararı vermişti. Dokuz yıllık ilişkilerini noktalamak isteyen çift maddi konularda anlaşamayınca olanlar oldu. İkili arasındaki anlaşmalı boşanma davasında taraflar anlaşamayınca, boşanma davası da askıya alındı. 

DANİLO ZANNA KESENİN AĞZINI AÇMIŞTI

Uzun süredir ekranlarda yer alan başarılı şef ve sunucu Danilo Zanna, bir çocuğunun olduğu eşiyle boşanma kararı almıştı. Geçtiğimiz aylarda kararlarını açıklayan çift anlaşmalı boşanma konusunda karar vermişken, masaya oturulduğunda ortak payda da buluşamadılar. Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek eşinden boşanma tazminatı olarak 1 milyon Euro isteyince boşanma davası da duraksama dönemine girdi. Çift boşanma kararlarını açıkladıktan sonra Zanna ailesiyle birlikte oturduğu Etilerde’ki evinden taşınmıştı. Oğlu Zeno Tibet’ten bir süredir ayrı kalan Danilo Zanna’nın boşanmak için 1 milyon Euro verip vermeyeceği ise şu günlerdeki merak konusu..

ZANNA'NIN BOŞANMA TEKLİFİ

2012 yılında büyük bir aşkla evlenen ve 2013 yılında da oğulları Zeno Tibet’i kucaklarına alan çift geçtiğimiz aylarda hayranlarına boşanma kararı aldıklarını açıklamıştı. Kararın üzerinden biraz daha zaman geçse de çift hala boşanamadı. İkilinin boşanamama nedeni ise azımsanamayacak bir meblağ olan 500 bin Euro. Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek’e boşanmak için Etiler’deki evini, oğlunun velayetini, eğitim masraflarını ve aylık 20 bin TL’lik nafaka vermeyi teklif etmiş. Ünlü şef bunların haricinde eşine tazminat olarak 500 bin Euro vermeyi teklif etmiş. Fakat eşi Tuğçe Demirbilek 1 milyon Euro konusunda ısrarı üzerine anlaşmalı boşanma davası da anlaşılamayarak askıya alınmış oldu. İlerleyen günlerde çiftin nasıl bir yol izleyeceği ise oldukça merak konusu…

DANİLO VE EŞİ TUĞÇE BOŞANDI

Boşanma sürecinde anlaşmazlık yaşayan Danilo ve Tuğçe çiftinden, Danilo Zanna eşine ‘’Mal Davası’’ ve ‘’Suç işleme ve Haysiyetsiz Hayat Sürme’’ nedeni ile boşanma davası açmıştı. Ünlü şef Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek dün tek celsede boşandı. Duruşmaya gizlilik nedeni ile hiçbir basın mensubu alınmazken, mahkeme de çifte ortak velayet vererek boşanmalarına karar verdi. Zanna'nın avukatı ise; ‘’Tanıkların müşterek çocukları var, anlaşmalı olarak boşandılar. Dostlukları arkadaşlıkları devam edecek oğulları için her zaman bir arada olacaklar’’ açıklamasını yaptıktan sonra gazetecilerin yanından uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal