İsveç'te Kaybolan Türk Subayın Cansız Bedenine Ulaşıldı

İsveç’in başkenti Stockholm’de 18 Kasım 2020’den bu yana kayıp olan ve hakkınd arama çalışmaları yürütülen 31 yaşındaki Türk subay Deniz Arda’nın cansız bedeni bulundu.

08.03.2021-19:37 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-19:37) İsveç'te Kaybolan Türk Subayın Cansız Bedenine Ulaşıldı

İsveç Silahlı Kuvvetleri’nde komando eğitimini başarıyla tamamlayarak Deniz Komando Okulu Komutanlığına subay olarak terfi eden Türk asıllı Deniz Arda, 18 Kasım 2020'de kayboldu.

Arda'nın, son olarak Stockholm'de Liljeholmen bölgesinde bir marketten alışveriş yaptığı sırada görüntüleri mobese kameralarına yansımış ancak daha sonra kendisinden hiçbir haber alınamamıştı.

Arda, kaybolmadan önce arkadaşlarına gönderdiği mesaj ile Stockholm'un Nacka bölgesinde sarp kayaların arasında uzun bir koşuya çıkacağını belirtmişti. 

DOĞA YÜRÜYÜŞÇÜSÜNDEN İHBAR!

Aftonbladet gazetesinde yer alan habere göre, bir doğa yürüyüşçüsü, 27 Şubat Cumartesi Tyresta Ulusal Parkı'nda gezerken sarp kayalıkların arasında bir ceset görmüş ve polise ihbarda bulunmuştu.

"İLK İNCELEMERDE SUÇ UNSURU YOK"

Stockholm Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Carina Skagerlind, 10 gün önce Stockholm'ün güneyinde Tyresta Ulusal Parkı'nda bulunan cesedin otopsi sonucu İsveç Silahlı Kuvvetleri'nde deniz komando subayı olarak görev yapan Deniz Arda'ya ait olduğunun belirlendiğini açıkladı.

Skagerlind, "Ailesine haber verildi. İlk incelemelerde suç unsuru yok" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal