12.09.2022-13:13 (Son Güncelleme:12.09.2022-17:03)


1

Bebek gibi oldu

Bebek gibi oldu

Adeta esmer bir barbie bebek olan Sima Şerafetdinova, yaklaşık 5 senedir Türkiye'de yaşamını sürdürüyor. Sima Şerafetdinova'nın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ise görenleri şaşırttı.



2

Pilot oldu

Pilot oldu

Sosyal medya kullanıcıları Sima Şerafetdinova'yı tanımakta zorluk çekti. Azeri model Sima Şerafetdinova, 2 yıl boyunca pilot olarak görev aldı.



3

En genç kadın pilotu

En genç kadın pilotu

Sima Şerafetdinova, 20 yaşında pilotluk yaptığı için 'dünyanın en genç kadın ticari pilotu' unvanını almaya hak kazandı.



4

Ticarete atıldı

Ticarete atıldı

Bir havayolu şirketi ile anlaşmasını noktalayan Sima Şerafetdinova, çok farklı bir sektöre adım atarak ticarete atıldı.



5

Kendi işini kurdu

Kendi işini kurdu

Şimdilerde Los Angeles'ta yaşamını sürdüren fenomen yarışmacı Sima Şerafetdinova, kendi işinin patronu oldu. Takma kirpik ve kozmetik üzerine marka kuran Sima Şerafetdinova, markanın CEO'luğunu yapmaya başladı.



6

Kimdir?

Kimdir?

1997 yılında Azerbaycan'da dünyaya gelen Sima Şerafetdinova ailesinin tek çocuğudur. 13 yaşında fotomodellik ve mankenlik yapmaya başlayan Sima Şerafetdinova, şimdilerde Los Angeles'ta yaşıyor.



7

Azerbaycan güzeli

Azerbaycan güzeli

Sima Şerafetdinova, bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2014 yılında katıldığı 'Azerbaycan Best Model Of' yarışmasında birinci oldu.



8

Azeri model Sima Şerafetdinova, Türkiye'ye gelmeden önce Azerbaycan'da yayınlanan bir Stand-up yakmaktaydı. Sima Şerafetdinova, Azerice, Türkçe, Rusça, İngilizce, Ukraynaca ve İspanyolca gibi dilleri bilmektedir. Şimdilerde kendi kurduğu kozmetik markasının CEO'sudur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr