İstanbul'da Terör Operasyonu! Hepsi Yakalandı

İstanbul’da bölücü terör örgütlerine ilişkin gerçekleştirdikleri operasyonlara ara vermeden devam eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri, bu sabah erken vakitlerde hain terör örgütü PKK’ya karşı operasyon yaptı.

20.10.2018-09:59 - (Son Güncelleme: 20.10.2018-09:52) İstanbul'da Terör Operasyonu! Hepsi Yakalandı

İstanbul’da bölücü  terör örgütlerine ilişkin gerçekleştirdikleri operasyonlara ara vermeden devam eden İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ekipleri, bu sabah erken vakitlerde hain terör örgütü PKK’ya karşı operasyon yaptı.

Sabah vakitlerinde İstanbul’da Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultangazi ilçeleri ile Kocaeli ve Gaziantep’te önceden tespit ettikleri adreslere eş zamanlı baskın gerçekleştiren emniyet kuvvetleri, düzenlenen baskınlarda örgütün ideolojik tabanında olan ve PKK için faaliyetler bulunan 8 hücre üyesini gözaltına alındı.

Yakalanan zanlılar  İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki yerleşkesinde bulunan Terörle Mücadele Şubesine gönderilirken, baskın düzenlenen adreslerde aramalarda fazlaca dijital malzeme ve eylem talimatı içeren örgütsel doküman da bulundu.

Şüphelilerin emniyetteki sorguları sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal