20.05.2020-16:48 (Son Güncelleme:30.03.2024-08:20)


1

Coronavirüs salgınına tedbirleri kapsamında "Evde kal" çağrılarına zaman zaman uyulmadığı görülüyor. Yasak olmasına aldırış etmeyen bir takım İstanbul'lular bugün sıcaklıkların da artmasıyla Fenerbahçe Sahili'nde denize girenlerden, Büyükçekmece Sahili'nde top oynayanlardan kareler yansıdı. Aynı zamanda İstiklal Caddesi'ndeki kalabalık dikkat çekti.



2

YASAĞA RAĞMEN DENİZE GİRDİLER

YASAĞA RAĞMEN DENİZE GİRDİLER

İstanbul'da bugün, 0-14 yaş grubu için sokağa çıkma izni olan çocuklar ailesiyle beraber, yasak olmasına aldırış etmeden denize girdiler.



3

Fenerbahçe Sahili'nde görüntülenen topluluk, havadan görüntülendi. Bir takım vatandaşlar da sahil kıyısında yürüyüş yaptı.



4

TEKRAR AYNI GÖRÜNTÜ

TEKRAR AYNI GÖRÜNTÜ

Fenerbahçe Sahili'nden gelen görüntülerin peşinden Büyükçekmece'den de benzer manzara geldi. Sıcaklıkların artmasından etkilenen vatandaşlar yasağı hiçe saydı ve denize girerek, sahilde top oynadı.



5

İSTİKLAL TEKRAR KALABALIK

İSTİKLAL TEKRAR KALABALIK

Coronavirüs salgınını hiçe sayan bir başka kare de İstiklal Caddesi'nden geldi. Pek çok işyerinin kapalı olmasına karşın vatandaşlar kalabalık oluşturdu.



6

Sağlık Bakanı Koca, geçen günlerde İstiklal Caddesi'nden bir görüntü paylaşarak sosyal mesafe ile maske uyarısı yapılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR