İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması sonrasında kar ne zaman yağacak sorusunun yanıtı merak edilmeye başlandı. İstanbul, kar yağışına yeniden teslim olacak. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar hangi gün geliyor?

08.02.2021-10:17 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-10:17) İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın ardından İstanbul'a ne zaman kar yağacağı araştırılmaya başlandı. Beyaz örtünün İstanbul'u yeniden etkisi altına alacağı haberi üzerine vatandaşlar araştırmalara başladı. İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar hangi gün gelecek?

İSTANBUL'A KAR HANGİ GÜN YAĞACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün haftalık hava durumu tahminlerine göre hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerindeki seyrine devam edecek. Türkiye'de birçok ilde parçalı bulutlu bir hava gözlense de yapılan tahminlere göre hafta ortasında yağışlar yurdu etkilemeye başlayacak. 

KAR NE ZAMAN GELECEK?

Gelecek cuma günü yurdu etkisi altına alması beklenen soğuk hava dalgası İstanbul'u da etkisi altına alacak. Küresel tahmin sistemlerinden elde edilen son verilere göre İstanbul önümüzdeki cumadan itibaren kar yağışının etkisi altına girecek. 

Kar yağışı yaklaşık 7 gün boyunca aralıklarla sürecek. Soğuklar şubat sonuna kadar İstanbul’u terk etmeyecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal