10.01.2020-16:37 (Son Güncelleme:20.04.2024-08:55)


1

Kilo vermek, forma girmek veya sadece sağlıklı beslenmek istiyorsanız bu liste tam size göre! Çünkü bu yiyecekler iştah kesme konusunda tam bir uzman. Sizin için listelediğimiz bu besinlere mutfağınızda daha fazla yer verirseniz fazla kilolarınızdan kolaylıkla kurtulacaksınız!



2

Badem

Badem

Yağlı kuruyemişler sınıfında bulunan badem; vitamin, mineral ve posa bakımından oldukça zengindir. Tok tutmasının yanı sıra kalp sağlığını da destekler.



3

Yulaf Ezmesi

Yulaf Ezmesi

Hem besleyici hem de düşük kalorili bir besin olan yulaf ezmesi, kahvaltı veya ara öğünlerde meyve birlikte tüketildiği zaman uzun süre tokluk hissi verir.



4

Maydanoz

Maydanoz

Metabolizmayı hızlandırarak bağ dokusunu maydanozu tüketmek tokluk sürenizi uzatacaktır. Aynı şekilde maydanoz çayını içmekte hem tokluk hissi verecek hem de vücudunuzdaki ödeme dışarı atmanıza yardımcı olacaktır.



5

Yoğurt

Yoğurt

İçerisinde bulunan proteinlerin iştahı baskılamada oldukça büyük bir rolü olan yoğurt, yüksek kalsiyum içeriğiyle de zayıflamayı kolaylaştırıyor.



6

Karnabahar ve Brokoli

Karnabahar ve Brokoli

Lif açısından oldukça zengin olan karnabahar ve brokoliyi haşlayıp yoğurtla birlikte tükettiğinizde uzun süre tok hissedeceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR