16.01.2020-13:06 (Son Güncelleme:25.04.2024-16:26)


1

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak boşanma sürecinde neler yaşadıklarını anlattı. Odabaş'ın konuşma yasağını ihlal ettiğini belirten Işın Karaca, ortak olarak aldıkları 12 atı da eski eşine bıraktığını söyledi.



2

Bir anda boşanmaları ile gündem olan Tuğrul Odabaş ile ünlü şarkıcı Işın Karaca arasına ihanet olayının girdiği iddiaları magazin gündemini sallamıştı. Karaca, katıldığı canlı yayında merak edilenleri yanıtladı.



3

Tuğrul Odabaş'ın konuşma yasağını ihlal ettiği için bir buçuk milyon değerindeki 12 atın bütün sorumluluğunu ona bıraktığını söyleyen Işın Karaca, 'Onunla birlikte yürütecektik bu hırslar bu egolar kaybetmeler çok başka yere taşıdı olayları. İnsanları ayrılık aşamasında tanıyormuşsun.



4

Bir arkadaşı üzerinden bana yazıyordu. Sesli mesaj attım atlar için 'Al senin olsun dedim'. Hayatının bir noktasına geliyorsun ve şöyle yapıyorsun; yükü üzerinden atmak istiyorsun, zihnimde bir nokta olarak kalmasını istemiyorum diyorsun. Zihnimde silmişim bir izbe bile kalmadı zihnimde.' dedi.



5

Işın Karaca, sunuculardan gelen 'Bu adamın faturalarına kadar ödüyor muydun?' sorusuna 'Ödüyordum. Bildiğim kadarıyla SSK falan ödeniyordu ama muhasebe kesmiştir artık. Ben böyleyim işte emekliliği için Kasım’a kadar ödensin yazdı kabul ettim.' yanıtını verdi.



6

Boşanma protokolünü oluşturmadan önce yaşadıklarını da anlatan Karaca, 'Noterde buluşalım benim de isteklerim var dedi. Gittim notere imzaladım çıktım, zaten orada her şey bitti. O kalan saygı bitti. Bir insandan ayrılırken saygıyla ayrılmak gerekiyor ama yaptığı ile bütün saygım bitti. Sonra da yok Işın aldattı, dur bir dakika ya. Kimse kimsenin evinin içini bilemez. Nisan'dan bu zamana kadar kimse bilmez ne yaşadığımı.' dedi ve daha sonra konuyu kapattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr