02.04.2019-10:35 (Son Güncelleme:20.04.2024-04:45)


1

Egzersiz yapmak stresi, anksiyeteyi azaltır. Başta iş olmak üzere hayatınızın her alanındaki performansınızı arttırır. Bisiklete binmek, enerji seviyenizi arttıran bir tecrübedir



2

Çalışanlar için faydaları İşe bisiklet ile gitmek, en eksiksiz fiziksel aktivitelerden biridir. Sağlığınızı korur. Aynı zamanda kardiyovasküler hastalıkları, farklı türdeki kanserleri ve obeziteyi de uzakta tutar.



3

Bisiklete binmek eksiksiz bir aerobik egzersizidir; kaslar için esneklik ve direnç sağlar. Aynı zamanda trafikten ve sıkışıklıktan genel manada uzakta kalmanız manasına gelir



4

İş yerleri için faydaları Çalışanların daha sağlıklı bir fiziksel-duygusal ruh halleri olur. Bu sayede, iş yerlerinden ayrılan çalışan sayısı azabilir. Çalışanlar arası ilişkiler daha iyi bir konuma gelir. Bisiklet ile varmak istediği noktaya gidenlerin daha iyi bir ruh hali vardır.



5

Stres ve obeziteyi düşürür Bisiklete binmenin sağlığa olan yararlarını özetlemek gerekirse: Stres, anksiyete ve depresyon ile mücadele eder. Obezite ve zihinsel rahatsızlıkların bugünün dünyasındaki en büyük sorunlardan biri olduğu bölgelerden bu durum çok büyük önem arz eder.



6

İşe bisikletle gitmeniz imkansız olabilir ya da iş yeriniz çok uzaktadır. Böyle bir durumda bisiklete binemeseniz de gün içerisinde eve dönerken yolu uzatabilir, böylelikle daha fazla yürüyüş yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR