04.03.2021-11:37 (Son Güncelleme:04.03.2021-11:37)


1

ABD'nin Connecticut eyaletine bağlı New Haven kentinde 2013 yılında çalıştıkları barda tanışan 32 yaşındaki Cassandra Madison ve 31 yaşındaki Julia Tinetti kısa süre sonra yakın arkadaş oldu.



2

Mesai saatleri dışında da birlikte vakit geçirmeye başlayan Cassandra ve Julia sanki yıllardır tanıyormuşçasına birbirlerine bağlandı.



3

BİR DÖVMEYLE HAYATLARI DEĞİŞTİ

BİR DÖVMEYLE HAYATLARI DEĞİŞTİ

Fiziksel özellikleri nedeniyle birbirlerine sık sık benzetilen Tinetti ve Madison'ın vücutlarında Dominik Cumhuriyeti bayrağının dövmesi olması büyük bir tesadüfü ortaya çıkardı.



4

Evlatlık olduklarını bilen fakat detaylı bilgiye sahip olmayan ikili belgelerini karşılaştırdı. Ancak belgeler birbirleriyle uyuşmadı.



5

Bunun üzerine Madison'ı evlatlık edinen aile, 2018'de DNA testi yaptırdı ve Dominik Cumhuriyeti'nde yaşayan biyolojik babaya ulaştı.



6

Dominik Cumhuriyeti'ne biyolojik babasını ziyarete giden Madison, 9 çocuktan ikisinin evlatlık verildiğini öğrendi.



7

Tinetti'nin diğer kardeş olduğuna ikna olan Madison arkadaşına DNA testi yaptırdı. Test sonucuna göre yakın arkadaş olan Tinetti ile Madison'ın kardeş oldukları ortaya çıktı.



8

2015 yılında kalp krizi nedeniyle ölen biyolojik annelerinin neden farklı belge düzenlettiğini araştıran kardeşler, 'Mecbur kaldık' diyen babaları Adriano Luna Collado'yu affettiklerini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR