25.01.2021-23:27 (Son Güncelleme:25.01.2021-23:27)


1

İrfan Can 2012 senesinde Gençlerbirliği alt yapısında yetişip A takıma kadar yükselmişti.



2

Gençlerbirliği A takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken İrfan Can büyük kulüplerin radarına girmeyi başarmıştı. Ankara ekibinden 2016-2017 sezonunda 1.6 milyon euro bonservis bedeli ile Medipol Başakşehir yolunu tutan genç oyuncu kariyerinde bambaşka bir basamağın ilk adımını atmış oldu.



3

Medipol Başakşehir formasıyla harika bir performans gösteren İrfan Can, turuncu lacivertli kulüp ile şampiyonluk yaşama başarısınıda sağlamıştı.



4

Başakşehir forması ile gösterdiği performansın ardından A Milli Takım kadrosuna seçilen genç yıldız Milli Takımın önemli isimlerinden biri haline geldi.



5

Şampiyonluk yaşamasının ardından Avrupa kupalarındada başarılı bir performans gösteren İrfan Can Kahveci için büyük takımlar Başakşehir Kulübü ile görüşmeye başladı.



6

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, maç sonu düzenlediği basın toplantısında ' İrfan Can Kahveci'yi istiyoruz! ' açıklamalarında bulunmuştu.



7

Son günlerde kulübünün Galatasaray ile yaptığı transfer görüşmelerine Fenerbahçe'nin dahil olması ile birlikte transferi iyice kızışan yıldız futbolcu için istenen bonservis ücreti her geçen gün artıyordu.



8

Tüm bu gelişmeler yaşanırken transferin gözdesi İrfan Can Kahveci'ye nazar değdi. Genç futbolcu yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 ay boyunca sahalardan uzak kalacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR