İrem Derici’ ye Neden Para Cezası Kesildi?

Sevilen şarkıcı İrem Derici'ye geçtiğimiz gün para cezası kesildi. Ünlü şarkıcı İrem Derici'ye neden para cezası kesildi?

13.02.2021-10:42 - (Son Güncelleme: 13.02.2021-10:42) İrem Derici’ ye Neden Para Cezası Kesildi?

Ünlü şarkıcı İrem Derici'ye geçtiğimiz gün 4 bin 369 lira para cezası kesildi. Derici'ye kesilen bu para cezası gündemi magazin gündemini meşgul etti. Peki İrem Derici'ye neden para cezası kesildi? 

İREM DERİCİ'YE NEDEN PARA CEZASI KESİLDİ? 

Başarılı şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün yaşadığı bir olay nedeni ile 4 bin 369 lira para cezası aldı. Sosyal medyada İrem Derici'ye neden para cezası kesildiği merak ediliyor. Sizler için İrem Derici’ ye neden para cezası kesildiği haberimizde.

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz gün Caddebostan sahilinde arkadaşları ile piknik yaparken ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı görülmüştü. Şarkıcının ve arkadaşlarının yakın mesafede maskesiz oturması çok konuşulmuştu. Gazetecilerin uyarısına kulak asmayan ve istedikleri yere şikayet edebileceklerini söyleyen şarkıcı İrem Derici’ye çok geçmeden para cezası kesildi. Kadıköy Kaymakamlığı tarafından sosyal mesafe kuralını hiçe sayan şarkıcı İrem Dericiye 4 bin 369 lira ceza kesildi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal