Bircan Bali ile Mehmet Dinçerler Arasında Tansiyon Yükseldi! Hadise'nin Sevgilisine Söyledikleriyle Çirkinleşti

Magazin programı sunucusu Bircan Bali’den Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler’e skandal sözler… Ünlü sunucunun ağza alınmayacak sözleri Mehmet Dinçerler’i kızdırdı! İşte detaylar…

12.03.2021-10:19 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-14:15)

Her gün magazin programı sunucusu olarak ekranlara gelen Bircan Bali’den olay yaratacak açıklamalar geldi. Bali bu kez hedefine Hadise ile Mehmet Dinçerler’i koydu. Ünlü sunucu geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Törenini tekrar masaya yatırdı. Törende ödülünü almak için sahneye çıkan Hadise’nin konuşması üzerinden sevgilisi Mehmet Dinçerler’e öyle skandal cümleler kurdu ki Dinçerler’den yanıt gecikmedi. İşte habere ilişkin o detaylar….

BİRCAN BALİ ESKİ DEFTERLERİ AÇTI 

Bu yıl 47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ‘’En İyi Kadın Şarkıcı’’ ödülünü Hadise aldı. Ünlü şarkıcı ödülü almak için sahneye çıktığında yaptığı konuşma günlerce hem magazinde hem de sosyal medyada konuşuldu. Hadise sahneye çıktığında sevgilisi Mehmet Dinçerler’e tüm gece elini tuttuğu için teşekkür etmiş, o an ise kamera Dinçerler’in yüzüne çevrilmişti. Bircan Bali ödül töreninin üzerinden haftalar geçmesine rağmen Dinçerler hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. Programda söylenmeyecek sözler sarf eden Bali’ye Dinçerler kendi tarzıyla sosyal medyadan paylaştı. 

BALİ’DEN DİNÇERLER’E SKANDAL SÖZLER

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucu olan Bircan Bali, Hadise’nin sevgilisi hakkında; ‘’ Öncelikle Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler'i konuşmak istiyorum. Burnumuza soktular. Biraz cildini temizle bak madem bu konuşmayı hazırladın onu çekeceğini biliyorsun o ne? Siyah nokta zehirlenmesi ay... Bir tane maske önereceğim onu yapın sevgilinle çıkmadan önce! Gerçekten siyah noktanızdan midem kalktı’’ diyerek skandal sözlerin altına imzasını attı. Sosyal medyada çok konuşulan bu konu üzerine ise güzel şarkıcının sevgilisi sessizliğini bozarak Mark Twain’in; ‘’ Asla bir aptalla tartışmayın. Sizi kendi seviyesine çeker ve sonra tecrübesiyle sizi yener’’ cümlelerini paylaştı. 

bircans

MEHMET DİNÇERLER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bircan Bali, Mehmet Dinçerler’in kendisine yönelik paylaşımı üzerine bu kez de; ‘’ Asla bir aptalla tartışmayın ama arkadaşının kocasıyla olanla sevgili olun! Bi git!’’ dedi. Hadise ile Ebru Gündeş’in Reza Zarrab olayı yüzünden arasının bozulduğuna yönelik gönderme yapan Bali’nin ardından Dinçerler Instagram hikayesinde bir kitap önerisi yaptı. Önerisinin altına; ‘’Bu kitabı kariyerimin en başlarında okumuştum şimdi tekrar okuyorum, size en çok izlenen konuşmaları aynı zamanda neden bu konuşmaların çok ilgi çektiğini ve konuşmacıların neyi doğru yaptığını anlatıyor… Çok faydalı bir kitap iletişim kurmak ve topluluk karşısında konuşabilmek adına güzel bir öğreti…’’ cümlelerini yazdı.

mehmets

BALİ: SANIRIM KİTABI YENİ BİTİRDİN 

Bu konuyu da üstüne alınan Bircan Bali yine rahat durmayarak Hadise’nin iş insanı sevgilisine yeniden şu sözlerle laf attı; ‘’O kadar çok çer çöple muhattap oldum ki yedi yılda herkese üslubuna göre cevap verdim. Öyle yapmaya devam etmem lazım. (dün için pardon) Topluluk önünde konuşmaya gelince üç yıl önce bir sempozyumda bir aradaydık. İki lafı bir araya getiremedin. Sanırım kitabı yeni bitirdin’’ diyerek tartışmayı gittikçe uzattı. Bu tartışmadan sonra Hadise’nin herhangi bir şey deyip demeyeceği ise merak konusu…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal