İran'ın Yüzde 80’i Çöp Tenekelerinden Ekmek Arıyor!

Birçok İslam ülkesinde yürüttüğü terör faaliyetlerinde on milyarlarca dolar harcayan İran'ın vatandaşlarının yüzde 80’i açlık sınırının altında yaşıyor ve karnını doyurabilmek için çöp tenekelerinden yiyecek arıyor.

21.05.2020-08:25 - (Son Güncelleme: 21.05.2020-16:39) İran'ın Yüzde 80’i Çöp Tenekelerinden Ekmek Arıyor!

İstanbul (ÖZEL HABER)- ABD’den sonra dünyanın en çok terör örgütüne sahip olan İran’da insanlar açlık sınırının altında yaşıyor. İslam dünyasındaki en vahşi terör örgütlerinin kuruculuk ve sponsorluğunu yapan Şii İran rejimi, ülkenin bütün gelirleri bu örgütlere aktarıyor.

Sadece Suriye’ye 39 terör örgütü ve on binlerce teröristi yerleştirip savaştıran İran, hır yıl bu ülkede milyarlarca dolar para harcıyor.
ABD’nin yardımı ile ülkede meşru düzene darbe yapan Molla diktatörlüğü, kurulduğu günden bu yana bazen ABD ve emperyalizm adına bazen de kendi yayılmacı politikaları adına Pakistan’dan Yemen, Suriye ve Türkiye’ye kadar bütün İslam dünyasında Terörist faaliyette bulunuyor.

Her yıl onlarca milyar doları terörist faaliyetlere ayıran İran’da halkın büyük çoğunluğu açlık sınırının altında yaşıyor. Molla sınıfı haricinde olan kesimlerle bu sınıfa bağlı bürokratların dışında halk açlıkla mücadele ediyor.

Başta Tahran olmak üzere büyükşehirlerde yoksul halk kitleleri, zenginlerin mahallelerindeki çöp konteynerlerinde kendine rızık arıyor.
Güneydoğu illerini istila eden çekirgelerden dolayı bu yıl hububat ve tarım alanında büyük zarar gören İran halkının daha da yoksullaşacağı belirtiliyor.

Güneydoğu illerinde yaşanan çekirge saldırılarından dolayı bölge insanlarının açlıkla karşı karşıya kaldığı belirtiliyor. Dikta rejimine sahip OLan İran, bu bölgelere yardım örgütlerinin ulaşmasına izin vermiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal