İnstagram çöktü mü? Instagram storyler görünmüyor, keşfetim neden bozuldu?

Bugün akşam üzeri itibariyle Instagram uygulamasına giriş yapan kullanıcılar "Akış yenilememe" sorunuyla karşılaşmaya bşaladı. Yaşanan sorun bir türlü düzelmeyince milyonlarca kullanıcı "Instagram çöktü mü? Instagram'daki sorunun kaynağı ne?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

26.05.2022-20:34 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-20:34) İnstagram çöktü mü? Instagram storyler görünmüyor, keşfetim neden bozuldu?

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulaması bugün akşam saatlerinde kullanıcılara hata vermeye başladı. Öyle ki birçok kullanıcı uygulamaya girdiğinde "Akış yenilenemedi, üzgünüz bir sorun oluştu" gibi uyarılarla karşı karşıya geldi. Peki, Instagram'da yaşanan sorun nedir? Instagram neden hata veriyor? İşte detaylar...

Instagram'da yaşanan sorunun nedeni nedir?

Uygulama için son bir günde iletilen kesintiler doğrultusunda son bir saat içerisinde oldukça fazla kesintinin kaydedildiği ve bu kesintilerin gün boyunca düşük seviyelerde yaşanmaya devam ettiği görülüyor.

Instagram'da en fazla yaşanan sorunlar

Uygulama sorunu %64

Gönderme sorunu %27

Oturum açma sorunu %9

Instagram'da mesaj gönderme

Instagram Direct ile bir ya da daha çok kullanıcıya aynı anda mesaj gönderebilirsiniz. Göndereceğiniz mesajlarınız; metin, fotoğraf veya video olabilir. Instagram Direct ile gönderebileceğiniz mesajlar şunlardır:

- Akışta rastladığınız gönderileri,

- Kaybolan fotoğraf ya da videoları,

- Instagram'daki profilleri gönderebilirsiniz.

Direct ile gönderilmiş olan mesajları görüntülemek istediğinizde sağ üstte yer alan direct ya da messenger işaretine dokunduktan sonra görüntülemeyi istediğiniz konuşmayı seçmeniz yeterlidir.

 ınstagram

Instagram'da mesaj görüntüleme

Mesajlarınızı Android ile iPhone'da uygulama üzerinden ya da Android'lerde Instagram Lite uygulaması ile görerek yönetebilirsiniz.

Başka kullanıcı tarafından gönderilen mesajı görüntülemek için:

- Akışın sağ üstündeki veya simgesine basın,

- Ardından görmek istediğiniz konuşmayı seçin.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal