16.03.2020-11:11 (Son Güncelleme:28.03.2024-18:42)


1

İngiltere'nin Coronavirüs Raporu

İngiltere'nin Coronavirüs Raporu

İngiltere’nin coronavirüs salgınıyla alakalı hazırladığı rapor ülke medyasında yer aldı. Halk Sağlığı İngiltere'nin (PHE) Ulusal Sağlık Sistemi (NHS) yetkililerine hazırladığı rapora bakıldığında, salgının 2021 yılına kadar devam etmesi ve 7.9 milyon İngilizin hastanelik olması ile sonuçlanabilir.



2

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

İlk olarak Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan coronavirüs sebebiyle dünya genelinde yaşamını yitirenlerin sayısı 6 bini aştı.



3

Yüzden çok ülkede görülen salgınla alakalı birçok ülke sıkı önlemler almış halde. Bu tedbirler kapsamında İngiltere’nin coronavirüs salgınıyla alakalı hazırladığı rapor ülke medyasında yer aldı.



4

İngiliz Guardian gazetesinin ulaştığı rapor oldukça korkutucu rakamlar veriyor.Konu olan rapor salgının biteceği tarihle alakalı tahmin edilen tarihe de ev sahipliği yapıyor.



5

Rapora bakıldığında, İngiliz yetkililer salgının etkilerinin en az 12 ay daha görüleceğini düşünüyor. Başka bir ifadeyle salgının 2021 yılının bahar aylarına dek devam etmesi tahmin ediliyor. Aynı raporda, nüfusun % 80’inin bu zaman diliminde enfekte olabileceği ve ülkede yaşayan her 100 kişiden 15’inin bu süreçte hastanede bakıma ihtiyacı olabileceği bilgisi yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR