22.06.2022-15:33 (Son Güncelleme:22.06.2022-07:53)


1

Öz dedesi taciz etti

Öz dedesi taciz etti

Henüz 23 yaşında olan Yasemin Yapıcoğlu isimli genç kız, 76 yaşındaki öz dedesi tarafından cinsel tacize uğradı. Genç kız, öz dedesi tarafından 11 yıl boyunca aralıksız devam eden tacizi anlattı. Yaşadığı olayları bir video kaydına geçen Yasemin Yapıcoğlu isimli genç kız, başına gelen olayları anlattı video kaydında iğrenç olayın detayları gün yüzüne çıktı. Daha 23 yaşında gencecik bir kız olan Yasemin Yapıcoğlu, 7 yaşından beri öz dedesinin tacizine uğruyor. 76 yaşındaki öz dedesi tarafından genç kıza yapılan bu taciz tam tamına 11 yıl sürmüş.



2

7 yaşındayken başladı

7 yaşındayken başladı

İngiltere sınırlarında meydana gelen taciz olayında 76 yaşındaki Twisted Tony Marshall ismindeki dede öz torununa 11 yıl boyunca tacizde bulundu. Öz torununa uyguladığı cinsel taciz genç kız henüz 7 yaşındayken başladı. Torununa cinsel tacizde bulunan dede, genelde noel tatillerinden ailenin doğum günlerine, hafta sonlarında ve özel günlerde torununa cinsel tacizde bulundu.



3

Özel günlerde yapıyor

Özel günlerde yapıyor

Yaşlı adam, bu özel günleri ise özellikle seçti. Twisted Tony isimli dede, aile fertlerinin başka yerlerde olacağı anlarda torununa karşı cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Cinsel tacize artık isyan eden genç kız dedesine tuzak kurdu ve gerçekleri anlattığı bir video çekti.



4

Dedesine tuzak kurdu

Dedesine tuzak kurdu

23 yaşında olan Yasemin Yapıcoğlu, yaşadığı olaylar hakkında gerçekleri gün yüzüne çıkarırmak istediği için ismini saklamak istemedi. Yasemin Yapıcoğlu, çektiği video ile bu durum ile yüz yüze kalan çocuklara örnek olmasını istedi. Bu sebepten dolayı da dedesine video ile tuzak kurduğuna dair anları kayıt altına aldı. Genç kızın çektiği video kaydı ise de cinsel saldırı olaylarını gün yüzüne çıkardı.



5

Artık isyan etti

Artık isyan etti

Dedesi tarafında cinsel tacize uğrayan Yasemin Yapıcoğlu, 6 ila 7 yaşlarından bu yana ailesinin evde olmadığı anlarda o kötü olayı yaşadı. Genç kız birçok özel anda dedesinin cinsel saldırısına maruz kalan kız artık isyan etti. Yasemin Yapıcoğlu, en son bir plan yapmaya karar verdi.



6

Sapkın dede tutuklandı

Sapkın dede tutuklandı

Genç kız abisinin doğum gününde kimse evde yokken bir plan kurdu ve planını hayata geçirdi. Yasemin Yapıcoğlu, dedesini uydurduğu bir bahane ile yukarı yanına çağırdı. Dedesi geldiğinde ise video kayıttaydı ve her şey kayıt edildi. Cani dede kendisi için yapılan tüm suçlamaları kabul etti. Genç kız, yaşamak zorunda kaldığı bu kötü olayları yaptığı plan ile açığa çıkardı ve dedesinin tutuklanmasını sağladı.



7

Dede başka kızlara da bunu yapmış

Dede başka kızlara da bunu yapmış

Öz torununa tecavüz eden yaşlı dede, torununa yapmış olduğu cinsel istismarı itiraf etti. Kendi öz torununa yaptığı cinsel tacizi anlatırken diğer suçlarını da itiraf etti. Yaşlı adam öz torunu hariç başka 16 yaşındaki bir kıza da bu durumu uyguladığını itiraf etti.



8

Hapis cezası aldı

Hapis cezası aldı

Genç kız dedesi 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Genç kız dedesinin hapis cezası almasının ardından kendisini ilk defa bu kadar özgür hissettiğini anlattı. Genç kız dedesi için kendisinin çektiği acıları çekmesini istediğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR