İngiltere'de Genç Boksör Kardeşini Tek Yumrukla Öldürmüş

İngiliz boksör Dominic Robson, geçen sene bir bar çıkışında kız arkadaşı hakkında cinsel içerikli şakalar yapan abisi Jordan Bell'i tek yumruk ile öldürdüğü için beş yıl iki ay hapis cezası aldı.

09.07.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 09.07.2021-10:59)

Alkolün etkisi ile birlikte öz kardeşinin sevgilisine cinsel şaka yapan ve sözlü tacizde bulunan 27 yaşındaki genç, tek yumruk sonucunda hayatını kaybetti. Eski boksör olan 26 yaşındaki Robson, abisini defalarca uyarmasına karşılık hayatını bitirecek yumruğu attı.

CİNSEL ESPRİLER YÜZÜNDEN

Newcastle'deki barda tartışmaya başlayan kardeşler dışarı çıktı. Robson, alkolün etkisinde olan abisini uyarmasına rağmen öfkesine yenik düştü. Barın dışında abisini bir yumruk atarak yere yığdı. Fakat bu yumruk hayati idi. Hastaneye kaldırılan abi, iki hafta sonra hayatını kaybetti.

Robson, mahkemede abisinin, kız arkadaşı hakkında cinsel içerikli şakalar dile getirdiğini ve kendisini sözlü taciz etmesinden ötürü aralarında kavga çıktığını ve bu nedenle de yumruk attığını ifade etti. Mahkeme tarafından beş yıl iki ay hapis cezası verilen Robson'un 2019 senesinde bir kişiye yumruk attığı için mahkeme tarafından uyarıldığı da tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal