İngiltere'de Akaryakıt Kriziyle Atın Üzerinde Dalga Geçti

İngiltere'de tedarik sorunu dolayısıyla kriz devam ederken akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluştu. Bir vatandaş ise atıyla geldiği akaryakıt istasyonunda akaryakıt kriziyle dalga geçti.

02.10.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 02.10.2021-16:29)

Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılmasının üzerine ortaya çıkan nakliye şoförü eksikliği tedarik zincirini aksattı. Marketlerde meyve-sebze reyonları boşalırken akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluşturmaya devam ediyor.

İNGİLTERE'DE AKARYAKIT KRİZİ DEVAM EDİYOR

İngiltere’de akaryakıt krizi giderek büyümeye devam ediyor. Ülke geneleninde iki büyük şirketin teslimatları kamyon şoförü bulamadıkları için aksadığı duyuruldu. Bazı benzinliklerde ise oluşan sıra dolayısıyla kavgalar çıkmıştı. Kriz tüm hızıyla devam ederken bir vatandaş atıyla akaryakıt istasyonuna gelerek krizle dalga geçti. 

Hükümetin kriz etkilerini azaltmaya yönelik ek önlemler duyurmasına rağmen, sürücüler akaryakıt istasyonlarının önünde uzun süre sıra bekliyor.

VİDEO VİRAL OLDU

Dünyada gündem olan kriz İngiliz halkına oldukça sıkıntılı günler yaşatırken sosyal medyada durumla dalga geçen bir video viral oldu. 

ATIN ÜZERİNDE KRİZLE DALGA GEÇTİ

Gus Lee-Dolphin adlı bir Instagram kullanıcısı uzun araç kuyruğu olan bir benzin istasyonunun önünden atıyla geçti ve bunu yaparken de bir yandan şarkı söyleyerek o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Genç adam atının üzerinden benzin kuyruğuna bakarak ''Atımın üzerindeyim. Siz kuyrukta bekliyorsunuz bense atımla rahatça yanınızdan geçiyorum çünkü atım benzinle değil havuçla çalışıyor'' diye şarkı söyleyerek ülkede yaşanan krizle dalga geçti.

DAHA ÖNCE DE BİSİKLET ÜZERİNDE VİDEO ÇEKMİŞTİ

Londra'nın batısındaki Osterley bölgesinde yaşanan olay sosyal medya platformlarında paylaşılınca kısa sürede viral oldu. Video TikTok'ta 5 milyondan fazla izlendi. Daha önce hiç ata binmemiş olduğunu söyleyen Gus Lee-Dolphin, daha önce de benzer bir videoyu bisiklete binerken çekmiş ve benzer bir şarkı söyleyerek çok sayıda beğeni toplamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal