İngiltere Sağlık Bakanı Coronavirüse Yakalandı

İngiltere'de açıklamalar art arda geliyor. Başbakandan sonra Sağlık Bakanı da Matt Hancoc da coronavirüs salgınına yakalandığını açıkladı.

27.03.2020-16:33 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-16:36)

Coronavirüs salgınına karşı mücadele vermeye devam eden İngiltere'den art arda açıklamalar geldi. Son 4 gün içerisinde üst düzey isimler coronavirüs salgınına yakalandığını belirtti. Önce Kraliyet'in veliaht Prensi Charles'ın coronavirüs testlerinin pozitif çıktığı belirtildi.

Bugün yapılan açıklamada ise İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un coronavirüs salgınına yakalandığı belirtildi. Jonhson yaptığı açıklamada, "Testim pozitif çıktı, kendimi karantinaya aldım. Virüsle savaşıp telekonferansla kabineyi yöneteceğim." ifadelerini kullandı. 

Johnson'un açıklamalarının hemen ardından İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancoc da coronavirüs salgınına yakalandığını açıkladı. 

İngiltere'de şu ana kadar 11 bin 658 coronavirüs vakası tespit edildi. Coronavirüsten dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı ise 578 olarak açıklandı.

Öte yandan tüm bu gelişmelerin ardından Kraliçe'nin sağlık durumu da merak edilen konular arasında yer almıştı. Kraliçe Elizabeth'in sağlık durumu için Kraliyet açıklama yaptı. Kraliyet, Kraliçe'nin sağlığının iyi olduğunu belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal