23.05.2022-09:22 (Son Güncelleme:06.04.2023-17:43)


1

Dondurma çubuğundan çıkan arabayı getirmenin sevincini yaşayan ağabey Mustafa Yiğenoğlu, "Yediğimiz dondurmalarının çubuklarında bulunan şifreleri üç senedir şifrelerini gönderiyorduk. Çıkacağı ümidini taşımıyorduk ama her attığımız şifreleri aralıksız gönderip takip ediyorduk. Sonuçta sevinçliyiz. Bizim için hediye oldu" diye konuştu.



2

Ağabeyleriyle istanbul’da aracı teslim alan talihli Engin Yiğenoğlu, "Üç yıldır dondurma çubuklarını biriktiriyor, şifrelerini gönderiyordum. Çıkacağını tahmin etmiyordum. Her şey aniden gelişti. Tabi ki ağabeylerimle beraber aracı değerlendireceğiz. Mesleğimiz olan bisiklet tamirciliğine de devam edeceğiz" dedi.



3

Çıkan arabayı sermaye olarak değerlendireceklerini söyleyen ağabey murat yiğenoğlu, "Olayı ilk öğrenen bir arkadaşım olmuş. Daha sonra bana haberini getirdi. Tabii ki önce çok şaşkınlık içindeydim. bundan sonra arabayı kullanmak yerine onu satarak sermaye yapmayı düşünüyoruz. Bisiklet tamircilik işine devam edeceğiz. Sonuçta bu bizim baba mesleğimiz. Üç kardeş omuz omuza verip sermayeyi yine işimizde kullanmayı düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.



4

Genç yaşta lüks bir otomobile sahip olduğu için de mutluluk yaşadığını söyleyen Engin Yiğenoğlu, "Çok mutluyum. Umarım herkes benim yaşadığım şansı ve mutluluğu yaşar" diye konuştu. Öte yandan Engin Yiğenoğlu tarafından ilçeye getirilen lüks aracı Ünye'liler de meraklı gözlerle inceledi.



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR