iMac Pro Satışı Durduruldu!

Apple, dikkat çeken özelliklere sahip olan iMac Pro için satışı durdurdu.

06.03.2021-17:09 - (Son Güncelleme: 06.03.2021-17:09) iMac Pro Satışı Durduruldu!

Modelin satış sayfasına gidildiğinde gönderim seçeneği olarak 'Şu anda mevcut değil.' bilgisini kendisini gösteriyor. iMac Pro, Apple’ın masaüstü modeli olarak yüksek performans donanımla satışa sunulmuştu. 

Modelde kullanılan donanım nedeniyle en üst yetenekli iMac Pro fiyatı, araba ve ev fiyatlarıyla aynı duruma gelmişti. Satışın durdurulmasından önce de iMac Pro’nun Türkiye’de başlangıç fiyatı 57 bin 439 TL idi. 

iMac Pro Satışı Askıya Alındı 

İşlemciden ekran kartına, ekrandan malzeme kalitesine kadar üst sınıf donanımın kullanıldığı iMac Pro, ‘Stoklar tükenene kadar geçerlidir.’ etiketine sahip olarak Apple Online Mağaza’da listelendi. Ancak model için bulunan satın alma butonu pasifleştirildi. Bunun sebebi olarak da modelin montajı için gereken parçalara sahip olunmadığı bazı kaynaklara yansıdı. 

Apple’ın gerekli donanımı sağlamasından sonra modelin tekrar satışa sunulacağı belirtildi. iMac Pro satışı için hazırlanan sayfa aşağıda görülüyor. Modelin başlangıç özellikleri listelenirken 57 bin 439 TL fiyat bilgisi kendisini gösteriyor. Normalde modelin kargoya veriliş günü yazan ‘Gönderim’ kısmında ise ‘Şu anda mevcut değil.” yazıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal