Eski Sevgiliyi Çıldırtacak Cinsten Pozlar: İlker Kaleli Paylaştı Yer Yerinden Oynadı!

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müziğe de ilgisi olan İlker Kaleli, sevgilisi müzisyen Sıla için gitarını eline aldı ve stüdyoya girdi. Muhteşem bir performans sergileyen ikiliye dair detaylar…

02.04.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-16:14) Eski Sevgiliyi Çıldırtacak Cinsten Pozlar: İlker Kaleli Paylaştı Yer Yerinden Oynadı!

Ekranların sevilen yakışıklı oyuncusu İlker Kaleli uzun bir süredir şarkıcı Sıla ile aşk yaşıyor. Aşklarını gözden uzakta yaşamayı tercih eden ikili ara sıra da olsa birbirlerine olan sevgilerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Ahmet Kural ile Sıla’nın arasında yaşanan üzücü olaylardan sonra Sıla’nın takipçileri, güzel şarkıcıyı mutlu ve aşık gördükleri için oldukça mutlu gözüküyor. Kaleli ve Sıla’nın birlikte olan fotoğraflarının altına binlerce beğeni ve yorum geliyor. 

KALELİ VE SILA BİRLİKTE STÜDYOYA GİRDİ

Rol aldığı Poyraz Karayel, Dip, Silsile gibi birçok projede yer alan yakışıklı oyuncu büründüğü her karakterle farklı bir hikayeye hayat vermeye devam ediyor. 37 yaşındaki başarılı oyuncu İlker Kaleli ile 41 yaşındaki güzel şarkıcı Sıla dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. Rol aldığı dizilerde şarkı söylemeye alışkın olan Kaleli, bu kez de sevgilisi Sıla için stüdyoya girdi. Başarılı oyuncu şarkıcı Sıla’nın yeni şarkısının düzenlemesini yaptı. Kaleli çaldı güzeller güzeli Sıla ise sesiyle büyüledi. 

İLKER KALELİ ÇALDI SILA SÖYLEDİ

Her alanda ortaya koyduğu başarılarla ele alınan sanatçılar, İskender Paydaş’ın stüdyosunda bir araya geldi. Şarkıcı Sıla’nın yeni single’ı için stüdyoya giren oyuncu İlker Kaleli, Duman grubuna ait bir şarkının düzenlemesini yaptı. Akustik ve elektro gitar çalan Kaleli tüm maharetini ortaya koydu. Sürpriz ikilinin birlikte iş birliği yaptığını ise, müzisyen Umut Yaşar Sarıkaya sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. İkilinin objektiflere verdiği fotoğraflar sosyal medya hesapları tarafından tek tek paylaşılarak yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Şarkılarını kendisi yazdığı bilinen Sıla yeni çıkaracağı şarkıyı kendisi yazmadığı için oldukça heyecanlı. Müzik kariyerinde ilk defa kendi yazdığı şarkıyı seslendirmeyecek olan Sıla’nın şarkısının Sony Müzik etiketiyle önümüzdeki günlerde paylaşılacağı konuşuluyor. Sıla’nın yeni göz bebeği olan şarkısının ise 10 Aralık’ta Zorlu PSM’deki konserinde seslendirebileceği düşünülüyor. 

sıla ss

İLKER KALELİ’NİN AŞK DOLU PAYLAŞIMI

Ünlü oyuncu İlker Kaleli’nin çaldığı ve sevgilisi Sıla’nın seslendirdiği projenin sonuna gelindi. Romantik aşık Kaleli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisi Sıla’ya teşekkür etti. Kaleli güzel sevgilisi ile fotoğrafını paylaşarak altına; “Mutfakta bir köşe, kışlardan bir gündü. Sofra sıcak, muhabbet sekti. İlk defa ne zaman döküldük dile bilmiyorum ama uzunca demlendi mırıldanmalarla bu hatıra aramızda. Buradan bakınca, 8-9 yaşlarında başlamış seslere hayal kurmalar, bazen rastgele bir mekanın yorgun bir köşesinde, terkedilmiş bir piyanonun başında, bazen bir rolün içinde avaz avaz sahnede. Bazen gözden düşmüş eşyaların arasında rastgele bulunmuş bir gitarla mırıldanarak, bazen de bir dost sahnesinde içimden geldiğince. Çok zaman gelip geçti böyle. Hayaller hep çoktu, rüya tek başına. Muhteşem sesinle anlattığın hikaye, güzel kalbinle kattığın anlamla, bir rüya bu kadar zamansız olurdu. Birlikte aldığımız yolun keyfi yanımda, bu hatırayı beraber hayata salıvermenin mutluluğuyla… Alkışların en büyüğü sana sevgilim. Emeği geçen, destek ve varlığıyla güç veren tüm müzisyen dostlara… Sonsuz teşekkürler. Gönlünüze sağlık” notuyla paylaştı. İlker Kaleli’nin bu notuna ve ikilinin beraber olan fotoğrafına binlerce yorum yağdı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal