25.10.2019-14:56 (Son Güncelleme:19.04.2024-19:42)


1

Arka Sokaklar adlı dizide Engin karakterine can veren başarılı oyuncu İlker İnanoğlu, kendisinden 30 yaş küçük model sevgilisi ile ilk kez görüntülenmişti.



2

Güzel model Annebel ile geçtiğimiz günlerde görüntülenen Arka Sokakalar dizisinin



3

İlker İnanoğlu ile yaşadığı aşkla bir anda gündem olan Annebel, şimdi ise sosyal medya sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çekmeyi başardı.



4

İlker İnanoğlu ile Levent’te bulunan bir AVM’de objektiflere yansıyan model Annebel, bir anda tün dikkatleri üzerine topladı.



5

Basın mensuplarını karşısında görünce panik yaparak yüzünü saklamaya çalışan güzel model, sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla şaşkınlık yarattı.



6

Çok sayıda Türk sosyal medya kullanıcısı güzel modelin, Instagram hesabını takibe aldı. Annebel'ın bir Türk takipçisi "İlker İnanoğlu ile mutluluklar yenge" yorumunda bulundu.



7

İşte İlker İnanoğlu'nun kendisinden 30 yaş küçük model sevgilisi Annebel'in dikkat çeken bir karesi...



8

İlker İnanoğlu Kimdir

İlker İnanoğlu Kimdir

İlker İnanoğlu, Türk dizi ve sinema oyuncudur. İlker İnanoğlu, 20 Ağustos 1965 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1.74 boyunda olan İlker İnanoğlu 64 kilo.



9

İlker İnanoğlu, Yumurcak Veda, Yumurcak Küçük Kovboy, Yumurcak Küçük Şahit, Yumurcağın Tatlı Rüyaları Yumurcak Köprüaltı Çocuğu, Yumurcak filmleriyle tanınmıştır.



10

Arka Sokaklar, Alev Alev, Hayat Yolunda ve Doktorlar dizilerinde de oynamıştır. İlker İnanoğlu, Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Engin karakterine hayat veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr