20.06.2022-15:05 (Son Güncelleme:03.10.2023-12:36)


1

Ünlülerin sır gibi sakladıkları eşleri ve sevgilileri kim?

Ünlülerin sır gibi sakladıkları eşleri ve sevgilileri kim?

Magazin dünyasında sevilen yıldız isimlerin hayatları, onları takip eden hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir. Ünlü isimlerin hayatları kadar aileleri de oldukça merak edilir. Ekranların sevilen yüzlerinin aşk hayatları, kavgaları, evlilikleri, aileleri gündem olmaya devam ediyor. Bazı ünlü isimler özel hayatlarıyla gündeme gelmekten kaçınsa da bazı isimler ilişkilerini de kavgalarını da şeffaf bir şekilde kameralar önünde yaşamayı tercih ediyor. İlişkilerini göz önünde yaşamak istemeyen ünlü isimler kameralardan köşe bucak kaçarak görüntülenmemeye çalışsalar da pekte başarılı oldukları söylenemez. İlişkilerini saklamak isteyen ünlüler her ne kadar kameralardan kaçmaya çalışsa da pek başarılı olmamaktadır. Ünlü isimlerin merak konusu olan eşleri ve sevgililerini sizler için derledik. Ünlü isimler eşlerini sır gibi saklamaya niyetli olsa da kameralardan kaçmak kolay değil. Magazin dünyasının sevilen ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz sevgilileri ve eşlerini sizler için derledik. Ünlülerin herkesten sır gibi sakladığı güzellikleriyle büyüleyen yakışıklılıklarıyla mest eden ünlüleri bu galeride. Ünlülerin güzellikleriyle yarışacak eşleri ve sevgililerinin yer aldığı galerimizde kimler yok ki? Son olarak Müge Anlı'nın canlı yayında evlenecğini duyurması gündeme bomba gibi düştü.



2

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı’nın evli olduğu dönem onunla birlikte olan Şeyma Subaşı, kızı Melisa’yı dünyaya getirmişti. Acun’un Zeynep Ilıcalı ile olan evliliğinin bitmesine neden olan Şeyma, aynı şeyi yaşadı. 5 ay önce Mısırlı iş insanı evlenen Subaşı, boşandı. Boşanma nedeninin ise Medo’nun Şeyma’yı aldatması olduğu belirtildi. Ortaya çıkan aldatma fotoğrafları ise dikkat çekti.



3

Deniz Çakır

Deniz Çakır

Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si olarak hafızalara kazınan Deniz Çakır, yaklaşık 2 yıldır beraberlik yaşadığı iş insanı Bilgehan Baykal ile nikâh masasına oturdu. Sarıyer'de düzenlenen 200 kişilik kır düğününe çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katıldı. Ünlü oyuncunun EDHO dizisi sonrası aldığı kilolar ve değişimi dikkatlerden kaçmadı.



4

Ali Koç - Nevbahar Demirağ Koç

Ali Koç - Nevbahar Demirağ Koç

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un eşi Nevbahar Hanım da uzun süre Amerika'da eğitim görüp Türkiye'ye dönmüş. 2005 yılında evlenen çiftin şimdi üç tane çocukları var. Bunun üzerine Müge Anlı'nın canlı yayında evleneceğini duyurması herkesi şaşırttı. İşte detaylar...



5

Tarkan-Pınar Tevetoğlu

Tarkan-Pınar Tevetoğlu

Yurt dışında oy kullanmaya giden Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu, fazla kiloları ile dikkat çekti. Fotoğrafın sosyal medyada yayılması sonrası 'Acaba hamile mi?' soruları gündem oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre ise Pınar Hanım'ın hamile olmadığı ve giydiği kıyafet yüzünden böyle bir görüntü oluştuğu yer aldı.



6

Ayşegül Yıldız

Ayşegül Yıldız

Bir prpgrama katılan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, evliliğ hakkında yaptığı itirafla gündem oldu. "Babanı erken kaybetmemiş olsaydın İbrahim Tatlıses'le birlikte olur muydun?" sorusu ile de karşılaşan Yıldız, bu soruya çarpıcı bir cevap verdi: "Olmayabilirdi. Tam bilmiyorum ama İbrahim Bey hayatımda olmayabilirdi. Babam olsaydı hayatıma girmeyebilirdi. Babama çok düşkündüm ve o dönem ölümünden çok sonra her şey sıcağı sıcağınayken oldu. Ben İbrahim Bey'i çok sevdim ve insanlar bunu bir türlü kabul edemedi. Aşkın gözü kördür ve ben korkmadım. Ben İbrahim Bey'i korkulacak biri olarak da görmedim." dedi.



7

Meltem Yalnızkaya

Meltem Yalnızkaya

Programda Mehtap karakteri ile tanınan Meltem Yılmazkaya, bir süredir beraber odluğu sevgilisi ile nişanlandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Yılmazkaya’nın sevgilisini görenler şaşkına döndü. Başarılı oyuncu Kadir Doğan ile nişan yüzüklerini taktı. Meltem Yılmazkaya nişandan pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Güzel isim "Bir şeyler oldu, güzel oldu, daha güzel olsundu" dedi.



8

Hande Erçel Hakan Sabancı

Hande Erçel Hakan Sabancı

Sabancı ailesinin çapkın ismi Hakan Sabancı ile güzel oyuncu Hande Erçel bir mekanda beraber yakalandı. Daha öncede aralarında aşk haberleri çıkan ikiliden henüz açıklama gelmezken. Hayranları, yalı çapkını aşkının gerçek olduğunu ve Sabancı ailesinin ünl



9

Hadise Reza Zerrap

Hadise Reza Zerrap

Arto'nun açıklamasına göre, boşanma arifesinde olan Hadise, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile tekrar görüşmeye başladı. Arto'nun iddiaları üzerine yayına bağlanan İbrahim Tatlıses'in "yok öyle bir şey diyerek" olayı yalanladı.



10

Çağla Şikel

Çağla Şikel

Akşam.com'da yer alan habere göre; Boşandıktan sonra kimse ile görüntü vermemek için madde imzalayan ünlü çiftten kuralı bozan Çağla Şikel oldu. Şikel, şarkıcı Edis'le samimi bir şekilde eğlenirken görüntülendi. İkilinin el ele olduğu iddia edildi.



11

MasterChef Fatmanur-Barış

MasterChef Fatmanur-Barış

MasterChef'in gözde yarışmacılarından Barış ve Fatmanur'un elendikten sonra bir araya gelip yaptıkları paylaşım kafaları karıştırdı. İkil arasında yeni bir aşk başladığı konuşulurken, Fatmanur'dan sadece arkadaşız açıklaması geldi.



12

Hazar Ergüçlü- Onur Ünlü

Hazar Ergüçlü- Onur Ünlü

Dijital platformun düzenlediği geceye katılan Hazar Ergüçlü cesur kıyafeti ile dikkat çekti. Oyuncu kıyafeti ile ilgili sorulara, "Bu tarz davetlerde gidebildiğim kadar ileri gidiyorum. Onur sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor. Kendisi beni açık giyinmem konusunda cesaretlendiriyor. Hem sanki bir daha ne zaman giyeceğim?" diyerek şaşkınlık yarattı. Hazar Ergüçlü, transparan tarzıyla geceye damga vurdu.



13

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayınına bağlanan İbrahim Tatlıses'in asistanı konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: "Berka, İbrahim Tatlıses'in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor... Benim yerime onu görevlendirmiştik. Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması çok doğru değil. Her İbrahim Bey'in yanında görünen kadın sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor"



14

Milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile barıştığı söylene nŞeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bir erkekle öpüştüğü videoyu paylaştı. Videoki kişinin de Alsaloussi olduğu öne sürüldü.



15

Müge Anlı - Şinasi Yüzbaşıoğlu

Müge Anlı - Şinasi Yüzbaşıoğlu

Müge Anlı, Sinan Akçıl'la çıkan aşk iddialarından sonra canlı yayında evleneceği haberi vermesiyle gündeme oturdu



16

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran ünlü sunucu, sonunda eşiyle yan yana geldiği an fotoğraflanmayı başardı. İkilinin birbirine olan aşkı da gözlerden kaçmadı.



17

SEYHAN SOYLU

SEYHAN SOYLU

4. kez evleneceğini duyuran Soylu,"Bugüne kadar 3 izdivaç yaptım. Ilk eşim İran prensi Ataollah Pehlevi 'ydi. 2. Eşim Ünlü Kırımlı ailesinin en büyük oğlu Cenk Kırımlı son eşim muhafazakar bir aile olan Rizeli Yazicilardan Fahri Yazici 'di artık evlilik bana çok uzak dilim yandı dedim ve büyük konuşmuş olmalıyım ki çok uzun yıllardır arkadaşım olan Osmanlı Haneden soyundan Can Tosunbey Kara 'dan bugün evlenme teklifi alınca bu bir alin yazısı dedim ve evlilik teklifini kabul ettim." ifadelerini kullanmasının ardından "Allah nasip ederse bu yaz Çırağan Saray'ında düğünümüzü aile arasında küçük bir tören ile gerçekleştireceğiz." ifadelerine yer verdi.



18

Reza Zarrab ve Petek Dinçöz

Reza Zarrab ve Petek Dinçöz

İddialara göre Petek ve Reza ikilisi sevgili. Hatta Reza Zarrab, Dinçöz'e ev bile satın almış! Olayı duyuran Bircan Bali şu sözleri söyledi; "Büyük bomba; Petek'in Miami'deki evi 700 bin dolar ve iddialara göre Reza aldı. Ev yeni, alınmış, Reza'nın aldığı söyleniyor o eve henüz geçmemiş" dedi.



19

Seda Sayan

Seda Sayan

Ünlü sanatçı Seda Sayan yedinci kez nikah masasına oturuyor. Dün canlı yayında sevgilisi Çağlar Ökten'den evlilik teklifi aldığını '14 Şubat'ta evlilik teklifi aldım. Bu teklife cevabım ne oldu, merak eden var mı? İnşallah sonsuza kadar evet.' sözleriyle duyuran Seda Sayan düğünü tarihini açıkladı. Henüz hamile olduğuna dair bir açıklama gelmedi.



20

Mehmet Günsür - Katerina Mongio

Mehmet Günsür - Katerina Mongio

Katerina Mongio, İtalyan bir film yönetmeni. Zaten Mehmet Günsür de İtalya ve Türkiye arasında mekik dokuyor çünkü ailesi ve üç çocuğuyla birlikte İtalya'da yaşıyorlar.



21

Demet Akbağ - Zafer Çika

Demet Akbağ - Zafer Çika

İzmirli yapımcı Zafer Çika, Demet Akbağ ile "Otogargara" oyununun İzmir turnesi esnasında tanışmış ve ardından Milano'da evlenmişler. Çiftin şu an Ali Çika adında çocukları var.



22

FIRAT - KÜBRA TANIŞ

FIRAT - KÜBRA TANIŞ

Fırat-Kübra Tanış



23

BARIŞ FALAY - ESRA RONABAR

BARIŞ FALAY - ESRA RONABAR

Barış Falay - Esra Ronabar



24

BURCU BİRİCİK - EMRE YETKİN

BURCU BİRİCİK - EMRE YETKİN

Burcu Biricik - Emre Yetkin



25

Melis İşiten - Sergen Deveci

Melis İşiten - Sergen Deveci

Melis İşiten - Sergen Deveci



26

TOLGA - ÖZGE ÇEVİK

 TOLGA - ÖZGE ÇEVİK

Tolga - Özge Çevik



27

ÜMİT ERDİM VE EŞİ

ÜMİT ERDİM VE EŞİ

Ümit Erdim ve eşi



28

ŞAHAN GÖKBAKAR VE EŞİ SELİN GÖKBAKAR

ŞAHAN GÖKBAKAR VE EŞİ SELİN GÖKBAKAR

Şahan Gökbakar - Selin Gökbakar



29

İLKER AYRIK VE EŞİ SANEM AYRIK

İLKER AYRIK VE EŞİ SANEM AYRIK

İlker Ayrık - Sanem Ayrık

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr